in ,

“What We Do in the Shadows”un Dizisi Geliyor!

Son yılların en özgün ve eğlenceli filmlerinden olan “What We Do in the Shadows”, FX kanalı tarafından diziye uyarlanıyor!

what we do in the shadows kapak
- Reklam -
- Reklam -

Variety‘nin haberine göre uzun süredir bir dedikodu olarak kalan “What We Do in the Shadows” filminin dizisi nihayet geliyor. FX kanalı film için bir pilot bölüm sipariş etti bile!

2014 yılında çıkan filmin yazar, yönetmen ve oyuncuları Taika Waititi ve Jemaine Clement dizinin de özel yapımcıları olacaklar. Ayrıca Clement yazar, Waititi ise yönetmen koltuğunda olacak. Scott Rudin, Paul Simms, Garrett Basch ve Eli Bush da yapımcılar arasında olacak.

Film Yeni Zelanda’nın başkenti Wellington’da yaşayan Viago, Vladislav, Deacon ve Petyr adlı dört kişilik bir vampir grubunun günlük hayatını anlatan, mockumentary olarak adlandırılan türde kurmaca bir belgeseldi.

- Reklam -

Clement ve Waititi şu anda “We’re Wolves” olarak adlandırdıkları devam filmini yazıyorlar. Ayrıca bu ikili, filmde görünen polisler Karen ve Mike üstüne “Wellington Paranormal” adlı bir spin-off serisi üstüne de çalışıyorlar.

Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, ve Harvey Guillen yarım saatlik bölümlerden oluşacak seride görünecek isimlerden birkaçı. Hikayenin konusu hakkında detaylı bir bilgi henüz verilmedi ancak Waititi daha önce yapılan röportajlarda dizinin Yeni Zelanda‘da değil, Amerika‘da geçeceğini söylemişti.

- Reklam -

What We Do in the Shadows filmi son yılların en özgün ve eğlenceli işlerinden birisi olarak gönülleri fethetmişti. Çıkış tarihi henüz açıklanmayan dizisi ise, bizleri heyecanlandırmaya başladı bile.

Filmin fragmanını şuraya bırakarak heyecanlı bekleyiş için yerlerimizi şimdiden alalım!

YouTube video

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for bayramallanpoe bayramallanpoe dedi ki:

    Muhteşem bir kara mizah ve mockumentary örneği. Devam filmi de gelse keşke :droll:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

cizgi dusler

Çizgi Düşler 5 Yeni Çizgi Romanla Bizlerle!

tilsimi kudret goktug canbaba

Yazarının Kaleminden: Tılsım-ı Kudret