in ,

Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito Yıllar Sonra Yeniden Bir Araya Geliyor

Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito, üçüncü defa aynı filmde rol almaya hazırlanıyor. Warner Bros. yapımcılığında gelecek filmin senaryo çalışmaları başladı.

Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito'dan Yeni Film Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Hollywood’un efsane ikilisi Danny DeVito ve Arnold Schwarzenegger, bir kez daha beyaz perdede buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştıkları yeni bir film projesinin detaylarını paylaştı.

Danny DeVito, rol aldığı Chris Pine’ın ilk yönetmenlik denemesi Poolman filminin galasında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi:

“Arnold ile birlikte çalışmak istiyoruz ve bunu uzun süredir konuşuyoruz. Şu anda bir senaryo üzerinde çalışılıyor. Bize ulaştığında daha net bir fikrimiz olacak. Filmi Warner Bros. ile çekeceğiz.”

- Reklam -

Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito’nun eşsiz kimyası, 1988 yapımı Twins ve 1994’teki Junior filmleriyle kanıtlanmıştı. DeVito, konu hakkında “Arnold iyi bir arkadaş, gerçekten çok iyi bir dost. Birbirimize çok yakışıyoruz,” diye konuştu.

Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito Yıllar Sonra Yeniden Bir Araya Geliyor

İkili, geçen şubat ayında yapılan bir Super Bowl reklamıyla da bir araya gelmişti. Reklam çekimleri sırasında yeni projeleri hakkında da sohbet ettiler. DeVito, “Ivan Reitman’ı (yönetmen) kaybettikten sonra onunla Twins’in devamı üzerinde çalışacaktık. Ancak şu anda hem Arnold’ın hem de benim kafamda, birlikte başka bir film yapmak var,” dedi.

Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito’nun Rol Alacağı Filmin Adı Henüz Açıklanmadı

Schwarzenegger de “Kimyayı oyunculukla ya da benzeri şeylerle yakalayamazsınız. Birbirinizi sevmeniz, saygı duymanız ve tıkır tıkır uyum sağlamanız en önemli şey,” yorumunu yaptı.

Ünlü ikilinin bir başka buluşması ise 2024 Akademi Ödülleri’nde gerçekleşti. DeVito ve Schwarzenegger, Batman filmlerindeki kötü karakterlere atıfta bulunarak “En İyi Kurgu” ödülünü sundular.

- Reklam -

DeVito ve Schwarzenegger’ın yıllardır süren dostluğu ve müthiş uyumu, hayranlarını heyecanlandırıyor. Yeni projelerinin ne olacağı henüz netlik kazanmasa da Warner Bros. Discovery’nin arkasında olması, büyük bir yapımın müjdecisi. Ancak elbette detaylar için hayranların bir süre daha beklemesi gerekecek.

Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito

Arnold Schwarzenegger son olarak Fubar dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Ayrıca beş yıllık aranın ardından The Man With the Bag adlı komedi filmi ile beyaz perdeye döneceği müjdelenmişti. Şu sıralar ise kadrosuna Carrie-Anne Moss’un da katıldığı Fubar 2. Sezon çekimleri ile uğraşıyor.

İkiliyi tekrar bir arada görecek olmaktan mutlu musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Road House 2 Film - Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal’lı “Road House 2” Filminde Çalışmalar Başladı

Those About to Die Dizisi - Anthony Hopkins

Anthony Hopkins’li Roma İmparatorluğu Dizisi “Those About to Die” Yolda | İlk Bakış