in , ,

“Demon Slayer” 4. Sezon Finale Hazırlanıyor: Kalan Bölümlerin Süresi Belli Oldu

Demon Slayer 4. Sezon final bölümü süresi açıklandı. Bir önceki bölümün de normal bir anime bölüm süresinden daha uzun olacağı duyuruldu.

Demon Slayer 4. Sezon Final Bölüm Süresi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Demon Slayer 4. Sezon, heyecan verici ve uzun süreli final bölümleriyle sona ermeye hazırlanıyor.

Kimetsu no Yaiba’nın dördüncü sezonu, Tanjiro Kamado ve arkadaşlarının Hashira eğitimini konu alarak, Kibutsuji Muzan ve iblis güçlerine karşı son savaşlarına hazırlıklarını anlatıyor. İlk bölümde olduğu gibi sezonun son bölümü de bir saat sürecek. Ayrıca, yedinci bölüm de normal bir animeden daha uzun sürecek.

Sezonun final bölümleri için yapılan duyurulara göre, Demon Slayer 4. Sezonun son iki bölümü uzun süreli özel bölümler olacak. 23 Haziran 2024’te yayınlanacak olan yedinci bölüm, 40 dakikalık bir süreyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Ardından 30 Haziran 2024’te yayınlanacak olan sekizinci ve final bölümü tam 60 dakika sürecek. Böylece Demon Slayer hayranları efsanevi hikâyenin doruk noktasına tanıklık ederken, ekstra süreyle heyecan dolu bir kapanış yaşayacaklar.

- Reklam -

Demon Slayer 4. Sezon Final Bölüm Süresi Belli Oldu

Demon Slayer 4. Sezon, diğer sezonlardan farklı olarak sadece sekiz bölümden oluşuyor. Ancak uzun süreli açılış ve kapanış bölümleriyle birlikte toplamda yaklaşık on bölümlük içerik sunuyor. İlk bölüm de bir saatlik özel bir açılışla başlamıştı. Sezon boyunca Hashira’ların eğitimi sırasında Tanjiro’nun her bir Hashira ile bireysel olarak nasıl çalıştığı ve bu eğitimin son savaşlar için nasıl kritik bir rol oynadığı gözler önüne seriliyor.

Demon Slayer 4. Sezon Sonrası Macerasına Bir Sinema Filmi ile Devam Edecek

Hashira Eğitim Arc’ı, manganın en kısa bölümlerinden biri olmasına rağmen anime stüdyosu bu kısa bölümü etkileyici sahneler ve karakter gelişimleriyle zenginleştirmeye çalıştı. 4. sezondan sonra hikâyenin Infinity Castle adlı filmle devam etmesi ve Muzan ile Üst Aylar’a karşı büyük savaşın temellerinin atılması bekleniyor

Demon Slayer hayranları, final sezonunu şu anda Crunchyroll üzerinden izleyebilecekler. Türkiye’de Netflix üzerinden İblis Keser adıyla yayınlansa da ne yazık ki dijital yayın servisi animeyi güncel takip etmiyor. Genellikle tüm bölümler çıktıktan aylar sonra yeni sezon tek seferde kütüphaneye ekleniyor.

- Reklam -

"Demon Slayer" 4. Sezon Finale Hazırlanıyor: Kalan Bölümlerin Süresi Belli Oldu

Eğer mangayı önden okumak isterseniz, Koyoharu Gotoge’nin Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba mangası, Viz Media’nın dijital Shonen Jump kütüphanesinde veya Shueisha’s MangaPlus’ta İngilizce diliyle bulunabiliyor. Ayrıca dilimize yine İblis Keser adıyla Gerekli Şeyler Yayıncılık tarafından kazandırılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: “Demon Slayer” Animesi Çin’de Sansüre Uğradı

Demon Slayer 4. sezon için kalan son iki bölümden beklentileriniz neler? Sizce hayranları nasıl bir final bekliyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jurassic Park Esintili Devrim: DNA Kehribarda Saklanacak

Bilim İnsanlarından “Jurassic Park” Esintili Devrim: DNA’yı Kehribar Benzeri Bir Yapıda Saklama Yöntemi Geliştirildi

Ian McKellen Sahneden Düştü ve Hastaneye Kaldırıldı

Ian McKellen Sahneden Düştü: “Yüzüklerin Efendisi”nde Gandalf’a Hayat Veren Oyuncu Hastaneye Kaldırıldı