in ,

Dexter’ın Gençliğini Anlatacak Yeni “Dexter” Dizisinde Başrol Belli Oldu

Dexter’ın gençliğine odaklanacak olan “Dexter: Original Sin” dizisinin başrolleri belli oldu. Ünlü seri katile artık Patrick Gibson hayat verecek.

Dexter: Original Sin Dizisi Başrolleri Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Dexter’ın öncesini konu alacak yeni dizide başrolleri paylaşacak isimler netleşti. Paramount+ ve Showtime’ın birlikte hayata geçireceği Dexter: Original Sin adlı dizide Patrick Gibson, Michael C. Hall’ın yerini alacak ve Dexter Morgan’ı canlandıracak.

Öncül dizi 1991 yılında, Dexter’ın henüz öğrencilik döneminde kanını ürkütücü bir yöne kanalize etmeye başlamasını konu alıyor. İzleyiciler bu yeni dizide Dexter’ın karanlık yönünü keşfetmesine ve toplumdan arındırılması gereken kişileri öldürme “kodunu” benimsemesine tanık olacaklar.

Gençlik yıllarında Dexter’a yol gösterecek isim ise Christian Slater olacak. Slater, Dexter’ın üvey babası Harry Morgan’ı canlandıracak. Dizinin bir diğer önemli rolü olan Debra Morgan karakterine ise Molly Brown hayat verecek.

- Reklam -

Yeni Dexter Dizisi Kadrosu

Eski dizide bu rolleri sırasıyla Michael C. Hall, James Remar ve Jennifer Carpenter üstlenmişti. İlk sezonu 10 bölümden oluşacak bu yeni diziyle Dexter’ın evrimi ve nasıl bir katile dönüştüğünü ortaya çıkacak.

Patrick Gibson, Netflix’in Shadow and Bone ve The OA dizilerinde rol almıştı. Bunun yanında Tolkien, Good Girl Jane ve Property of the State filmlerinde başrolleri paylaşmıştı.

Dexter: Original Sin Dizisi Ne Zaman Çıkacak?

Christian Slater ise True Romance, Interview with the Vampire ve ünlü gençlik filmi Heathers’la tanınıyor. 2016’da Mr. Robot dizisindeki performansıyla Altın Küre ödülü kazanmıştı.

Molly Brown ise Billions, The Marvelous Mrs. Maisel, Evil ve Law & Order: Special Victims Unit gibi yapımlarda yer aldı. Senior Year filmindeki komedi rolüyle de dikkat çekmişti.

- Reklam -

Dexter: Original Sin Dizisi Başrolleri Belli Oldu

Dexter’ın ilk sezonunun yazarı Clyde Phillips, bu dizide de aynı görevi üstlenecek. Ana dizinin başrol oyuncusu Michael C. Hall da yönetici yapımcılar arasında yer alıyor. Heathers filminin yönetmeni Michael Lehmann ise bölüm yönetmenliği yapacak. Dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ya da ne zaman yayınlanacağı gibi bilgiler henüz belirsizliğini koruyor.

2021’de Dexter: New Blood adlı devam dizisi de izleyiciyle buluşmuştu. Ancak Dexter evreninin yıllar sonra gelen devam sezonu yeni sezon onayı alamamıştı.

Ünlü seri katilin gençliğine odaklanacak olan Dexter: Original Sin dizisinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Knives Out 3 Filmi Adı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu (Video)

“Knives Out 3” Filminin Tam Adı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu (Video)

The Bear 3. Sezon Fragman

Emmy Ödüllü “The Bear” Dizisinde 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı