in ,

Jason Momoa’lı “Minecraft” Çekimleri Tamamlandı: Jack Black, Steve’i Canlandırıyor

Minecraft filmi çekimleri tamamlandı. Başrolünde Jason Momoa’ın yer alacağı filmde, ikonik Steve karakterine ise Jack Black hayat veriyor.

Minecraft Filmi Çekimleri Tamamlandı: Steve Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Dünyanın en popüler video oyunlarından Minecraft’ın live action uyarlamasının çekimleri tamamlandı. Başrol Jason Momoa, Instagram’da filmin kadrosu ve ekibiyle bir fotoğraf paylaşarak “İnanılmaz bir film deneyimi ve hayatımın en güzel zamanlarından biriydi,” notunu düştü.

Minecraft filminde Momoa’nın yanı sıra Jack Black, Kate McKinnon, Jennifer Coolidge, Danielle Brooks gibi yıldız isimler yer alıyor. Üstelik Jack Black, oyundaki en tanınmış karakterlerden Steve’i canlandıracağını açıkladı. Mavi gömlek, pantolon ve ayakkabılarla ikonik blok stilindeki karaktere hayat verecek olması oyunun hayranları arasında mutlulukla karşılandı.

Momoa’nın hangi rolü üstleneceği henüz bilinmezken, Danielle Brooks ise Dawn adlı bir karakteri canlandıracak. Emma Myers ve Sebastian Eugene Hansen gibi isimler de kadrodaki diğer oyuncular arasında yer alıyor.

- Reklam -

Minecraft Çekimleri Tamamlandı Jason Momoa

Minecraft Filmi Oyundaki İkonik Unsurları Live Action Dünyaya Taşıyacak

Napoleon Dynamite’ın yönetmeni Jared Hess’in yönetmenliğini üstlendiği film, sıradan bir kızın beklenmedik bir serüvene atılmasını anlatacak. Chris Bowman ve Hubbel Palmer’ın kaleme aldığı senaryoda kızın arkadaşlarıyla birlikte Ender Dragon’u durdurma çabası konu ediliyor.

Oyunun bloklu dünyasını canlı aksiyon filmine nasıl aktarıldığı en büyük merak konularından biri. Ancak şimdilik filmden herhangi bir tanıtım materyali paylaşılmadı. Geçen yıl Super Mario Bros.’ta yer alan Jack Black’in Minecraft’taki performansı da merak uyandırıyor. Yıllardır geliştirme aşamasında olan film, sonunda ete ve kemiğe bürünüyor. İlk tanıtım görselinin ve fragmanının ise çekimler tamamlandığı için önümüzdeki Comic Con etkinliklerinde ortaya çıkması bekleniyor.

- Reklam -

Minecraft Steve Jack Black

Uzun zamandır çekim aşamasında olan Minecraft filmi, 4 Nisan 2025’te vizyona girecek. Black’in son filmi olan Kung Fu Panda 4 ise şu anda sinemalarda gösterimde.

Minecraft’ın live action filminden beklentileriniz neler? Sizce ortaya nasıl bir yapım çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Donald Duck, Wolverine Olursa Çizgi Romanı

Donald Duck, Wolverine Olursa… Disney’in İkonik Karakteri, Marvel Comics Dünyasına Adım Atıyor

Aang: The Last Airbender Vizyon Tarihi Ertelendi

“Aang: The Last Airbender” Filminin Vizyon Tarihi Ertelendi: 2026’da Çıkacak