in , ,

“Bridgerton” 3. Sezondan “Atlas”a… İşte Netflix’in Mayıs 2024 Takvimi

Netflix Türkiye Mayıs 2024 takvimi belli oldu. Dijital yayın servisi bu ay da yepyeni yapımlarla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Netflix Türkiye Mayıs 2024 Takvimi Açıklandı
- Reklam -
- Reklam -

Mayıs ayında Netflix Türkiye’de izleyicileri heyecanlandıracak birçok içerik var. Hem dizi hem de film kategorisinde sunulan bu içerikler arasında romantik komedilerden aksiyon ve dramalara, belgesellerden anime serilerine kadar birçok farklı türde yapımlar bulunuyor.

İşte Netflix Türkiye Mayıs 2024 Takviminden Öne Çıkan Bazı Yapımlar

A Man in Full (Dram – 2 Mayıs)

A Man in Full

Atlanta’da yaşayan bir emlak patronu, amansız düşmanlar ve ani bir iflasla karşı karşıya kalır. İmparatorluğu çöküşe geçerken, zirveye geri dönmek için dişini tırnağına takarak mücadele etmeye başlar.

- Reklam -

Çılgın Kahvaltılık (Film – 3 Mayıs)

Çılgın Kahvaltılık

Jerry Seinfeld’un kaleme aldığı komedi filmi, kahvaltı sektörünü sarsmaya aday bir yeni ürünün hikâyesini mercek altına alıyor.

Selling The OC: 3. Sezon (Reality – 3 Mayıs)

Selling The OC: 3. Sezon

Oppenheim Grup’ta çalışan hırslı emlakçılar, gayrimenkul piyasasında güçlerini artırmaya çalışırken kişisel dramalar, profesyonel başarılarının önüne geçer. İzleyiciler, bu sezonda emlakçıların yaşadığı zorluklara ve başarılarına tanıklık edecek.

John Mulaney Presents: Everybody’s in L.A. (Komedi – 3 Mayıs)

John Mulaney Presents: Everybody’s in L.A.

Canlı yayınlanacak altı bölümde John Mulaney, Los Angeles’taki her komedyenin şehirde bulunduğu bir hafta boyunca şehri keşfetmeye çıkacak. Her bölümde farklı komedyenlerle birlikte eğlenceli anlar yaşanacak.

Kore’nin Süper Zengin Yabancıları (Reality – 7 Mayıs)

Kore’nin Süper Zengin Yabancıları

Singapurlu iş insanları, lüks markaların İtalyan varisleri ve Pakistanlı soyluların yaşantısını takip eden bu reality show, Kore’de yaşayan multimilyarderlerin lüks hayatlarını ve neden bu ülkeye geldiklerini araştırıyor.

Kimler Geldi Kimler Geçti (Dizi – 9 Mayıs)

Serenay Sarıkaya’lı Yeni Netflix Dizisi "Kimler Geldi Kimler Geçti"den İlk Fragman

Başarılı avukat Leyla Taylan, geçmişte yaşadığı ihanetle biten aşkın acısından kurtulmak için yeniden flört dünyasına atılır. Bu süreçte arkadaşları ve yakışıklı şef Şeyyaz’dan destek alarak “yılın boşanma davası”nı üstlenir. Ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu’nun vekili olan Leyla, karmaşık ilişkilerle dolu bu dünyada müvekkilini savunmaya çalışırken karşısında üç kadınla evlenip boşanmış ilişki katili Cem Murathan’la karşı karşıya gelir.

Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı romantik komedi dizisi, aşk acısından kurtulmaya çalışan başarılı bir avukatın flört dünyasındaki karmaşık ilişkiler içinde kendini bulmasını konu alıyor.

Gelinin Annesi (Film – 9 Mayıs)

Gelinin Annesi

Brooke Shields ve Miranda Cosgrove’un başrollerini paylaştığı romantik komedi, bir düğünde ortaya çıkan talihsiz bir durumu ele alıyor.

Pokémon Yeni Ufuklar: 2. Kısım (Dizi – 10 Mayıs)

Pokémon Yeni Ufuklar: 2. Kısım

Yükselen Volt Vurucuları, kara Rayquaza’yı aramaya devam ederken Liko ve Roy her dönemeçte becerilerini artırıyor. Pokémon dünyasında yeni maceralar ve mücadeleler izleyicileri bekliyor.

Bridgerton 3. Sezon: 1. Kısım (Dizi – 16 Mayıs)

Bridgerton 3. Sezon: 1. Kısım

Sevilen dönem draması Bridgerton, 3. sezonunun ilk kısım bölümleriyle Netflix Türkiye kütüphanesine geri dönüyor. Sosyeteye takdim edilen genç kızların, sezonun yıldızı olmak için verdiği mücadele devam ederken, çifte hayatın sırları ve sürprizleri de izleyicilere yeni bir hikâye sunuyor. Fragman için buraya tıklayabilirsiniz.

Downton Abbey: Yeni Bir Çağ (Film – 20 Mayıs)

Downton Abbey: Yeni Bir Çağ

- Reklam -

Downton Abbey’nin devamı niteliğindeki bu filmde, Crawley ailesi ve çok sevdikleri çalışanlar, Downton’da bir sessiz film çekiyor ve Güney Fransa’da yeni maceralara atılıyor. 20. yüzyılın başlarındaki lüks hayat ve sınıf farklılıkları işleniyor. Fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

Sen Büyümeye Bak (Film – 23 Mayıs)

Sen Büyümeye Bak Netflix Türkiye Mayıs 2024 Takvimi

Sen Yaşamaya Bak’ın devam filmi olan Sen Büyümeye Bak, Melisa’nın kaybından sonra sarsılan Fırat ve Can’ın hikâyesini anlatıyor. Birlikte küçük bir dünya kurmaya çalışan bu ikili, tesadüflerle yeniden aşkı bulma şansı elde ediyor.

Atlas (Film – 24 Mayıs)

Atlas Fragmanı: Jennifer Lopez’li Yeni Bilimkurgu Filmi

Başrolde Jennifer Lopez’in yer aldığı bilimkurgu filmi Atlas, insanlığı kurtarmak için kaçak bir robotun peşine düşen bir veri analistinin hikâyesini anlatıyor. Görevi ters giden analist, tek umudunun yapay zekâ olabileceğini fark ediyor. Filmin fragmanı için buraya tıklayabilirsiniz.

Mulligan 2. Sezon (Dizi – 24 Mayıs)

Mulligan 2. Sezon Netflix Türkiye Mayıs 2024 Takvimi

Mulligan ve kabinesi, Amerika’nın geri kalanını ayakta tutmak için yolcu gemileri, elektrik kesintileri ve kendi beceriksizlikleriyle mücadele ederken izleyicileri eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor.

My Oni Girl (Anime Filmi – 24 Mayıs)

My Oni Girl

Kayıp annesini bulmak için yazın kar yağdığı bir dönemde gizemli bir yolculuğa çıkan dikbaşlı bir kız ve utangaç bir çocuk macera dolu bir serüvene atılır. Çocuk, bu yolculukta hayır demeyi öğrenir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: “Jujutsu Kaisen” Netflix’e Geliyor: İşte Mayıs 2024’te Platforma Eklenecek Animeler

Kötülüğün Rengi: Kırmızı (Film – 29 Mayıs)

Kötülüğün Rengi: Kırmızı Netflix Türkiye Mayıs 2024 Takvimi

Tri-City bölgesinde bir kumsalda işlenen korkunç cinayet, yeraltı suç dünyasını açığa çıkarırken bir savcının ve cevap arayışındaki kederli bir annenin cesaretini test eder.

Eric (Dizi – 30 Mayıs)

Eric Netflix Türkiye Mayıs 2024 Takvimi

Benedict Cumberbatch’in başrolünde olduğu dram, 1980’lerin New York sokaklarında geçiyor. Yanında azimli bir polisle dokuz yaşındaki kayıp oğlunu arayan çaresiz bir baba, bu süreçte kendi sorunlarıyla da yüzleşiyor.

Geek Girl (Komedi – 30 Mayıs)

Geek Girl Netflix Türkiye Mayıs 2024 Takvimi

Ergen yaşlarındaki tuhaf ve kendine özgü Harriet, Londra’daki önemli bir model ajansı tarafından keşfedilir. Kendisini bir anda göz önünde bulduğunda, bazı insanların dikkat çekmek için yaratıldığını öğrenir.

Netflix Türkiye Mayıs 2024 Takvimi içerisinde yer alan hangi yapımlar izleme listenizde yer alıyor? Başla hangileri ilginizi çekti? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İtalya Gotik Edebiyat

Gotik Edebiyatın Egzotik “Öteki”si: İtalya

Mobuko'nun Aşkı - Serhat Temel | Çevirmenin Çemberi

Mobuko’nun Aşkı – Serhat Temel | Çevirmenin Çemberi: “Japon Kültürü ve Mangaya Yansımaları”