in , ,

Zack Snyder’ın Yeni Animasyon Dizisi “Twilight of the Gods”tan İlk Görsel Paylaşıldı

Twilight of the Gods animasyon dizisinden ilk kare paylaşıldı. Zack Snyder, “Rebel Moon” sonrası Netflix’e yeni projeler üretmeye devam ediyor.

Twilight of the Gods: Zack Snyder'dan Yeni Animasyon Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Zack Snyder imzalı Twilight of the Gods animasyon dizisi için ilk görsel paylaşıldı. Ünlü yönetmenin İskandinav mitolojisinden ilham aldığı yapım Netflix’e gelmeye hazırlanıyor.

Ünlü yönetmen Zack Snyder, Netflix’te yayınlanacak animasyon dizisi Twilight of the Gods’ın ilk görselini paylaştı. Snyder’ın İskandinav mitolojisinden esinlendiği proje, sonbahar aylarında platforma gelecek.

Twilight of the Gods, yönetmenin Netflix ile olan anlaşması kapsamında hayata geçirdiği birçok projeden biri. İlk kare, Viking köyünde geçen dizinin çarpıcı animasyon tarzını ve kahramanı Sigrid’i gözler önüne seriyor.

- Reklam -

Twilight of the Gods: Zack Snyder’dan Sihirle Dolu Bir İntikam Hikâyesi

Twilight of the Gods: Zack Snyder'dan Yeni Animasyon Dizisi

Dizinin yazarlığını ve yapımcılığını üstlenen Snyder, CCXP’de hikâyeyle ilgili ipuçları verdi. Söz konusu köyde bir kral ve kraliçenin evliliği sırasında yaşananlar, dev soyundan gelen Sigrid’i inanılmaz bir intikam macerası için harekete geçiriyor.

Kahin, cüce gibi ilginç karakterlerin de yer aldığı dizi, Sigrid’in bir tanrıyı bulup yok etme görevini konu alıyor. Snyder, “Şiddetli ama tutkulu,” diye tanımladığı bu Norveçli karakterin sesini Hollandalı oyuncu Sylvia Hoeks’un verdiğini söyledi.

Yıldızlarla Dolu Bir Kadro

Twilight of the Gods’ın Haziran 2021’de açıklanan yıldız kadrosunda Stuart Martin, Pilou Asbæk, John Noble, Paterson Joseph, Rahul Kohli, Jamie Clayton, Kristofer Hivju, Peter Stormare, Jamie Chung, Lauren Cohen ve Corey Stoll gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Zack Snyder Twilight of the Gods

Netflix’in yeni projesi, Zack Snyder’ın çokça eleştiri alan Rebel Moon filmlerinden sonraki ilk işi olacak. Castlevania ve Arcane gibi yapımlarla animasyon dünyasına damga vuran işler yapan yayın devinin, Snyder’ın eseriyle bir kez daha başarıya imza atıp atmayacağı merak ediliyor.

Bununla birlikte yönetmenin Army of the Dead evreninde geçen Army of the Dead: Lost Vegas yapımıyla ilgili gelişmeler de belirsizliğini koruyor. Normalde 2024 yılı içerisinde geleceği söylenen projenin ertelenmiş olma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Zack Snyder imzalı yeni animasyon projesinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lyrid Meteor Yağmuru ve Pembe Ay Ne Zaman? Nasıl İzlenir?

Meteor Yağmuru ‘Pembe Ay’ ile Buluşuyor: Bu Çarpıcı Doğa Olayı Nerede, Ne Zaman ve Nasıl İzlenebilir?

Haikyu!! Anime Filmi Türkiye'de Vizyona Giriyor

“Haikyu!!” Anime Filmi Türkiye’de Vizyona Giriyor: İşte “The Dumpster Battle”dan Yeni Fragman