in ,

James Gunn, Yeni “Superman” Logosunu Paylaştı: İşte Çelik Adam’ın Yeni Sembolü

Yeni Superman logosu belli oldu. James Gunn’ın yöneteceği DC Sinematik Evreni filminin detayları CinemaCon 2024 etkinliğinde paylaşıldı.

Yeni Superman Filmin Logosu Ortaya Çıktı
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Superman logosu belli oldu. DC Sinematik Evreni’nin yeni dönem açılışını yapacak filmin bazı detayları CinemaCon 2024 etkinliğinde paylaşıldı. James Gunn’ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapım, 2025’in “Superman Yazı” olarak lanse ediliyor.

Warner Bros. Discovery, DC Comics evreninden uyarlanan filmlerle yeni bir sinematik evrene yelken açmaya hazırlanıyor. James Gunn ve Peter Safran ikilisinin ortak CEO’luğundaki DC Studios, ilk aşama olarak “Tanrılar ve Canavarlar” (Gods and Monsters) başlığıyla bir dizi projeyi hayata geçirecek. Bu projeler arasında en çok beklenenlerden biri ise hiç şüphesiz yeni Superman filmi. Başrolde David Corenswet’in boy göstereceği yapım, şu anda çekimlerin erken aşamalarında bulunuyor. Filmde ayrıca ayrıca Kara Zor-El rolünde Milly Alcock, Hawkgirl rolünde Isabela Merced, Guy Gardner rolünde Nathan Fillion, Lois Lane rolünde Rachel Brosnahan ve Lex Luthor rolünde ise Nicholas Hoult yer alıyor.

Gunn’ın Çelik Adam filminin çekimleri devam ederken, Warner Bros. ekibi Las Vegas’taki CinemaCon etkinliğinde sürpriz bir video paylaştı. Gunn’ın görüntülerinin yer aldığı videoda ünlü yönetmen “Superman Yazı”na dair ipuçları verdi ve filmin logosunu tanıttı.

- Reklam -

Yeni Superman Filmin Logosu Ortaya Çıktı

Logoyu “parlak kırmızı ve sarı renklerle” tanımlayan Gunn, daha önce kostüm logosunun bir görselini paylaşmıştı. Gunn açıklamalarına şöyle devam etti:

“Gelecek yıl hepinizle burada olmayı, ‘Superman Yazı’nı başlatmayı dört gözle bekliyorum.”

İşte Yeni Superman Logosunun Geçmiş Örneklerle Karşılaştırılması

James Gunn’ın seçtiği logo, süper kahramanın geleneksel harfinden oldukça farklı bir tasarıma sahip. Ancak yönetmen, ikonik El Hanedanı sembolünün Mark Waid ve Alex Ross’un ünlü Kingdom Come serisinden uyarlandığını belirtiyor.

Bu paralel evren hikâyesinde kahramanın üstündeki sembol siyah bir arka plana sahip. Gunn’ın filmi için seçtiği logo da bu tasarımı andırıyor. Geçmiş örneklerden en büyük farkı ise S harfinin daha az belirgin olması. Ancak klasik logonun özü orta yerde duruyor.

- Reklam -

Bu aynı zamanda Kingdom Come logosunun canlı aksiyon dünyasında ikinci kez kullanılması olacak. Daha önce, Arrowverse’ün Crisis on Infinite Earths özel bölümünde Brandon Routh’un canlandırdığı Superman versiyonu bu logoyu üzerinde taşımıştı.

Brandon Routh Superman Arrowverse

Filmin çekimlerinin henüz yüzde 20’sinin tamamlandığı da etkinlik ile ortaya çıktı. Yani bu yıl için birkaç tanıtım görseli dışında herhangi bir şey paylaşılması pek de mümkün gözükmüyor. Daha önce Superman Legacy olarak anılan film, 11 Temmuz 2025 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Yeni logoyu sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bridgerton 3. Sezon Fragmanı - Netflix

Netflix’in Tarihi Drama Türündeki “Bridgerton” Dizisinden 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı

2024 BAFTA Oyun Ödülleri Kazananları

2024 BAFTA Oyun Ödülleri’nde Kazananlar Belli Oldu: “Baldur’s Gate 3” Sürprizlere Şans Tanımadı