in ,

Zack Snyder, “Justice League”den Vazgeçemiyor: Üçlemeyi Farklı Bir Yolla Tamamlamak İstiyor

Zack Snyder, iptal edilen Justice League üçlemesinin kalan iki filmini farklı bir yolla da olsa tamamlamak istediğini açıkladı.

Zack Snyder, Justice League Üçlemesini Tamamlamak İstiyor
- Reklam -
- Reklam -

Zack Snyder, Justice League üçlemesini tamamlama hayalinden vazgeçmiyor. Ünlü yönetmen, Empire Magazin’e verdiği röportajda bir alternatif yol olan animasyon filmleri üzerinden hikâyesini sonlandırma fikrine açık olduğunu belirtti.

Snyder’ın 2021’de hayata geçirdiği Zack Snyder’s Justice League filmi, yapımcının Batman, Superman ve diğer süper kahramanları bir araya getiren vizyonunun ilk perdesi olarak lanse edilmişti. Ancak Warner Bros, Snyder’ın DCEU planlarını devam ettirme niyetinde değildi. Buna rağmen son yıllarda hayranlar, Adalet Birliği üçlemesinin tamamlanması için büyük bir kampanya yürüttü.

Şimdi ise Snyder, bir başka mecra olan animasyon filmleri ile hayalini gerçekleştirebilir. Empire’a konuşan usta yönetmen, “Kesinlikle, çok eğlenceli olurdu. Harika olurdu,” diyerek bu fikre sıcak baktığını ortaya koydu.

- Reklam -

Zack Snyder, Justice League Üçlemesinin Son İki Filmini Animasyon Formatında Hayata Geçirmek İstiyor

Zack Snyder, Justice League Üçlemesini Tamamlamak İstiyor

Peki Snyder’ın Justice League 2 ve 3 için tasarladığı hikâyeler nasıldı? İkinci filmde kahramanlar, Lex Luthor ve diğer kötü karakterlerin tehdidi ile karşı karşıya kalacaktı. Darkseid Lois Lane’i öldürtecek, bu da Superman’in Anti-Life Equation’a kapılıp kötü tarafa geçmesine yol açacaktı. Üçüncü filmde ise bu karanlık gelecek konu edilecek, The Flash karakterigeçmişe giderek olayların seyrini değiştirmeye çalışacaktı. Üçlemenin sonunda ise Adalet Birliği, Darkseid ve Apokolips ordusuna karşı nihai savaşı verecekti.

Snyder şu anda yeni Rebel Moon serisi ile meşgul olsa da DC Sinematik Evreni’ndeki hikâyesini tamamlama isteğini dile getirmekten vazgeçmiyor. Animasyon, hayranların bu vizyonu sonuna kadar izlemesine olanak tanıyabilir. Oyuncuların sadece seslendirme yapması gerektiğinden bütçe sorunu da yaşanmaz. Böylece Snyder kurgusunu tam anlamıyla hayata geçirebilir.

DC Studios Bu Fikre Sıcak Bakmayabilir

Zack Snyder Justice League Üçlemesi Animasyon

- Reklam -

Şu anda James Gunn liderliğindeki yeni DC evreni şekillenmeye devam ediyor. Ancak Snyder’ın animasyon önerisi, hayranları bir kez daha heyecanlandıracak gibi görünüyor. Yapımcının bakış açısıyla çekilen filmler, görkemli görsel efektleri ve katmanları ile beğeni toplamıştı. Animasyon fikrinin de Snyder’a bu tarzı koruma imkânı verebileceği düşünülüyor. Yine de yönetmenin Netflix için hazırladığı son filmi Rebel Moon oldukça kötü eleştiriler aldı. Rotten Tomatoes’ta %21’lik eleştirmen puanına ve %57’lik izleyici puanına sahip olan bilimkurgu serisinin ilk halkası, yönetmenin DC’ye dönüşünün gittikçe imkânsız hâle geldiğinin bir göstergesi gibi duruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Zack Snyder’s Justice League İncelemesi: DC Sinematik Evreni’nin Beklediği Film

Zack Snyder’ın hayalini kurduğu üçlemeyi animasyon olarak tamamlama fikrine siz nasıl bakıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Karinca Turu Lord Voldemort

Yeni Karınca Türüne “Harry Potter”ın Karanlık Büyücüsü Voldemort’un Adı Verildi

Monarch: Legacy of Monsters 2. Sezon Onayı - Apple TV Plus

“Godzilla”nın TV Yolculuğu “Monarch: Legacy of Monsters” 2. Sezon ile Devam Edecek