in ,

Star Wars Dizisi “Ahsoka”nın 2. Sezon Hazırlıkları Başladı

Ahsoka 2. sezon onayını aldı. Star Wars dizisinin yeni bölümleri için Dave Filoni önderliğinde çalışmalar başladı.

Ahsoka 2. Sezon Çalışmaları Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Ahsoka 2. sezon resmi olarak duyuruldu. Live-action formatındaki Star Wars dizisi Dave Filoni yönetiminde şekillenmeye devam ediyor.

Ahsoka’nın Ağustos 2023 tarihinde Disney+ üzerinden yayınlanmaya başlayan 8 bölümlük ilk sezonu genel olarak hayranlar arasında beğeni toplamış ve The Mandalorian dönemindeki anlatının şekillenmesinde önemli bir rol oynamıştı. Dizi özellikle Star Wars zaman çizelgesinin bu bölümünde birincil düşman olarak ortaya çıkan Büyük Amiral Thrawn rolünde Lars Mikkelsen’i tanıtmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

İlk sezonun kaldığı yerden devam edecek olan Ahsoka 2. sezon, Rosario Dawson’ın Ahsoka Tano’su ve Natasha Liu Bordizzo’nun Sabine Wren’inin uzak gezegen Peridea’da mahsur kaldıkları yolculuğu takip edecek. 2. sezonun onaylanması, The Mandalorian & Grogu adlı bir sonraki Star Wars filminin duyurulmasıyla birlikte, daha geniş Star Wars sinematik evreniyle uyumlu hale geliyor.

- Reklam -

Ahsoka 2. Sezon Çalışmaları Başladı

Ahsoka 2. Sezon Neler Sunacak?

Ahsoka’nın 2. sezonu için yayınlanan teaser görüntü, Baylan Skoll’un dönüşünü ve kadim Güç sırlarının ortaya çıkışını hazırlıyor. 1. sezon izleyicileri pek çok soruyla baş başa bıraktı. Bununla birlikte finalin açıkça ortaya koyduğu bir şey, Peridea’nın Güç’e derinden bağlı olduğu ve Baylan Skoll’un çok çok uzak bir galaksiyi terk etmeden önce bunun farkında olduğu ortaya çıktı. Bu da pek çok soruyu beraberinde getirdi. Son teaser görüntüsü, bu soruların 2. sezonda büyük bir rol oynayacağını ima ediyor.

Ahsoka 2. Sezon Görüntü

Hayranlar 2. sezonu merakla beklerken, anlatının yönü hakkında spekülasyonlar da artıyor. İlk sezonun sonunda gizemli Peridea gezegeni ile Güç’ün farklı yönlerini temsil eden esrarengiz kozmik avatarlar olan Mortis tanrıları arasında bir bağlantı olduğu ima edilmişti.

- Reklam -

Dizinin 2. sezonuna hangi isimlerin veya karakterlerin katılacağı, çekimlerin ne zaman başlayacağı ya da ne zaman yayınlanacağı gibi bilgiler henüz gizemini koruyor. Dave Filoni dizinin başarısıyla birlikte kısa bir süre önce Lucasfilm’in Kreatif Direktörü olarak seçilmişti.

Ahsoka 2. Sezon Çalışmaları Başladı

Ahsoka 2. sezon onayı hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Maceranın devam edecek olmasıyla ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından daha fazla gelişme için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

28 Years Later Filmi Geliyor

“28 Days Later” Filminin Devamı “28 Years Later” Geliyor: Yeni Korku Üçlemesi Başlıyor

30. SAG (Ekran Oyuncuları Birliği) Adayları Açıklandı

“Barbenheimer” Zirvede: 30. SAG (Ekran Oyuncuları Birliği) Adayları Açıklandı