in ,

“American Horror Stories” 4. Sezon Onayını Aldı: Korku Antolojisi Macerasına Devam Ediyor

American Horror Stories 4. Sezon onayı aldı. Popüler korku antolojisi American Horror Story’nin spin-off’u olarak başlayan dizi yolculuğuna hızla devam ediyor.

American Horror Stories 4. Sezon Onayı Aldı
- Reklam -
- Reklam -

American Horror Stories 4. Sezon onayını aldı. Hulu’nun popüler korku antolojisi American Horror Story’nin spin-off’u olarak ortaya çıkan yapım, 3. sezon sonrası macerasına kaldığı yerden hızlı bir şekilde devam etmeye hazırlanıyor.

Geleneksel dizi hikâye anlatımının dışına çıkan American Horror Stories, her bölümde farklı korku hikâyeleri sunma ve her bölümde yeni anlatılar ve karakterler ortaya koyma şeklindeki yaklaşımıyla ün kazandı. İlk sezonu Temmuz 2021’de başlayan yapımın şimdiye dek toplamda 22 bölüm olmak üzere 3 sezonu izleyiciyle buluştu.

American Horror Stories’in 3. sezonu kısa süre önce sona ermesine rağmen, FX Networks Başkanı John Landgraf 4. sezonun hızla geliştirilmesine yönelik planlarını açıkladı. Televizyon Eleştirmenleri Derneği etkinliğinde konuşan Landgraf, gelecek sezonun Hulu’nun yaklaşan Cadılar Bayramı etkinliği Huluween sırasında, 24-27 Ekim tarihleri arasındaki ürkütücü zaman diliminde yayınlanacağını duyurdu.

- Reklam -

American Horror Stories 4. Sezon Onayı Aldı

American Horror Stories 4. Sezon, 2024 Cadılar Bayramı’nda Yayınlanacak

American Horror Stories 4. sezonun hızlı ilerleyişi hem hayranları hem de sektörün içindekileri merakta bıraktı. Sıkıştırılmış bir zaman çizelgesine sahip olan yapım ekibi, bütün bir sezonun korku hikâyelerini birkaç kısa bölüme sığdırmak gibi bir görevle karşı karşıya. Bu hızlandırılmış program, korku hikâyesi anlatımının karmaşık doğası göz önüne alındığında, olası zorluklar ve aksaklıklar konusunda endişeleri artırıyor.

Hızlı geri dönüş iddialı görünse de, American Horror Stories 4. Sezon hakkındaki ayrıntılar şu an için belirsizliğini koruyor. Örneğin yeni sezonun kaç bölümden oluşacağı merak ediliyor. Kısa prodüksiyon aralığı, yeni sezonun toplamda dört bölümden oluşan bir mini sezon olabileceği ihtimalini doğuruyor. Landgraf’ın duyurusu ile öngörülen yayın tarihi arasındaki zaman aralığı sekiz aylık bir geliştirme dönemine olanak tanıyor. Bu süre zarfında farklı oyunculara ve ortamlara sahip bölümlerin eşzamanlı çekimleri mümkün olabilir.

- Reklam -

American Horror Stories 4. Sezon Onayı Aldı

American Horror Stories’in geçmiş sezonlarına ülkemizde Disney Plus üzerinden erişilebiliyor.

American Horror Stories dizisini takip ediyor musunuz? 4. sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bong Joon-ho Yeni Film En Yüksek Bütçeli Güney Kore Yapımı

“Parazit” ile Oscar Tarihine Geçmişti: Bong Joon-ho’nun Yeni Filmi, Kore’nin En Yüksek Bütçeli Sinema Yapımı Olacak

Goosebumps 2. Sezon Onayı

R.L. Stine Uyarlaması “Goosebumps” Dizisi 2. Sezon Onayını Aldı