in ,

Ridley Scott’ın Sıradaki Filmi Belli Oldu: Aksiyon ve Gerilim Türündeki “BOMB” Bir Rehine Kurtarma Hikâyesini Anlatacak

Ridley Scott’ın yeni filmi “BOMB” olacak. “Napoleon” ile tarihi drama türüne dönen 86 yaşındaki yönetmenin sıradaki projesi bir aksiyon filmi.

Ridley Scott Yeni Film Bomb
- Reklam -
- Reklam -

Ridley Scott’ın yeni filmi belli oldu. Kevin McMullin’ın BOMB öyküsünden uyarlanacak yapım, aksiyon ve gerilim türünde bir rehine hikâyesini takip edecek.

İzleyicilerin karşısına son olarak Joaquin Phoenix ve Vanessa Kirby’li Napoleon filmiyle çıkan usta yönetmen, ileri yaşına rağmen birden fazla projede aktif olarak görev almaya devam ediyor. Scott bir yandan Gladiator 2 üzerinde çalışırken aynı zamanda Alien’ın yeni yolculuğunda da baş yapımcı olarak kadroda yer alıyor.

Ridley Scott bugüne dek Alien, Blade Runner, Thelma & Louise ve Gladiator gibi birçok ikonik filme imza attı. Yönetmen çekimleri devam eden Gladiator 2 sonrası yeni filmini bulmuş durumda.

- Reklam -

Ridley Scott’ın Yeni Filmi “BOMB” Yüksek Bir Potansiyele Sahip

Deadline’ın haberine göre, 20th Studios Kevin McMullin’ın BOMB adlı öyküsünün uyarlama haklarını satın aldı. Adaptasyon hakları için aralarında Apple, Netflix, Sony ve Warner Bros.’un da bulunduğu toplam 10 şirket yarışa katıldı.

Güçlü bir franchise potansiyeline sahip olduğu düşünülen hikâyenin, genç bir aktörün ciddi anlamda yolunu açabilecek yapıda olduğu da belirtildi.

Ridley Scott Yeni Film Projesi Bomb

Aksiyon ve gerilim türlerindeki filmin yapımcılığını Scott Free üstlenecek ve yazar McMullin senaryoyu kaleme alacak. Öykü Dog Day Afternoon ve Speed’in bir karışımı olarak tanımlanıyor.

Londra’da geçen BOMB, rehine müzakerecisi Frankie Ippolito’nun, düğününden bir gece önce Piccadilly Circus’ta gerçekleşen bir olay sırasında yaşadıklarını konu alıyor.

Hikâyenin sahibi McMullin, daha önce Low Tide adlı filmi A24 için yazıp yönetmişti. McMullin ayrıca Amazon için filmler yazmış ve Sony için fantastik manga Made in Abyss’i uyarlamıştı.

- Reklam -

Ridley Scott Film Bomb

Ridley Scott’ın “Gladiator 2” Filminde Çalışmalar Sürüyor

Oyuncu kadrosunda Denzel Washington, Pedro Pascal ve Paul Mescal gibi isimlerin yer aldığı Gladiator 2 filminde ise prodüksiyon süreci devam ediyor.

Gladiator 2 filminin kadrosunda yer almayan Russel Crowe, daha önce yaptığı bir açıklamada devam macerası için şunları söylemişti:

“Oyuncular ve olay örgüsü hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Ben ölüyüm! Ama şunu biliyorum ki Ridley 20 yıl sonra hikâyenin ikinci bölümünü çekmeye karar verdiyse çok güçlü nedenleri olmalı. Bu filmin muhteşemden başka bir şey olacağını düşünemiyorum.”

Ridley Scott’ın rehine kurtarma temalı yeni filmi BOMB için beklentileriniz ne yönde? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Insomniac Games Sunset Overdrive Gelirleri

Insomniac’ın 42 Milyon Dolar Bütçeli “Sunset Overdrive”dan Yalnızca 567 Dolar Kazandığı Ortaya Çıktı

Alakalı Filmler: Hakan Bıçakcı'dan Bir Sinema Yolculuğu

Hakan Bıçakcı’nın Filmler ve Kurmacanın Doğası Üzerine Yazdığı Metinler “Alakalı Filmler” Kitabında Bir Araya Geliyor