in ,

“Buffy the Vampire Slayer” Dizisinin Yıldızları Yıllar Sonra Bir Araya Geldi

Buffy the Vampire Slayer dizisinin başrolü Sarah Michelle Gellar ile yapımda Oz karakterini canlandıran Seth Green, Taylor Swift konserinde buluştu.

Buffy the Vampire Slayer Oyuncuları Buluşması
- Reklam -
- Reklam -

Buffy the Vampire Slayer oyuncuları Taylor Swift konserinde yeniden bir araya geldi. Sarah Michelle Gellar konserden görüntüleri sosyal medyasında paylaşırken gönderinin altındaki yorumlar küçük bir Buffy etkinliğine dönüştü.

Joss Whedon tarafından yaratılan Buffy the Vampire Slayer dizisi 1997 – 2003 yılları arasında toplamda 7 sezon ve 144 bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

2 defa Primetime Emmys kazanan yapım, Vampir Avcısı Buffy’nin Sunnydale kasabasında arkadaşları Xander, Willow, Giles, Anya ve Tara ile birlikte yaşadığı maceraları konu alıyordu.

- Reklam -

Yapımda Buffy Summers rolü Sarah Michelle Gellar, Angel rolü David Boreanaz, Xander rolü Nicholas Brendon, Willow Rosenberg rolü Alyson Hannigan, Rupert Giles rolü Anthony Head, Spike rolüe James Marsters, Cordelia Chase rolü Charisma Carpenter ve Daniel “Oz” Osbourne rolü Seth Green tarafından canlandırılmıştı.

Buffy the Vampire Slayer Oyuncuları

Yıllar Sonra Gelen Mini Buffy the Vampire Slayer Buluşması

Sarah Michelle Gellar ve Seth Green, geçen hafta sonu Taylor Swift konserine birlikte giderek bir mini Buffy the Vampire Slayer buluşmasına imza attılar.

Eski rol arkadaşları, pop yıldızı Taylor Swift’in Los Angeles’taki SoFi Stadyumu’nda verdiği Eras Tour konserinde birlikte bir fotoğraf ve video çektiler. Gellar fotoğrafları Instagram hesabı üzerinden hayranlarıyla paylaştı.

Sarah Michelle Gellar - Seth Green - Buffy the Vampire Slayer Oyuncuları

Fotoğrafta 46 yaşındaki Gellar ile 49 yaşındaki Green ve arkalarındaki konser arenasının manzarası görülüyor. Videoda ise ikili konser sırasında Swift’in şarkılarına eşlik ediyor.

- Reklam -

Green paylaşımın altına yorum olarak üç yeşil kalp emojisi bıraktı. Dizide Cordelia Chase karakterini canlandıran Charisma Carpenter ise yeniden bir araya gelemedikleri için hayal kırıklığını, “FOMO [günceli kaçırma korkusu] ve selam Seth!” yorumuyla dile getirdi.

Gellar’ın paylaştığı gönderide ayrıca yönetmen Jennifer Kaytin Robinson, müzisyen Este Haim ve senarist Alison Rose Greenberg de yer aldı.

buffy the vampire slayer oyunculari

Buffy the Vampire Slayer dizisi bu yıl 26. yıl dönümünü kutladı. Yapımda Angel’a hayat veren David Boreanaz, geçen ay ikilinin dizideki bir anını paylaşarak gönderiye, “TBT: Bu huysuzluk ya da derin derin düşünme anı,” şeklinde yorum bıraktı. Gellar ise kendi hikâyesinde verdiği yanıtta, “Sen hep derin derin düşünürdün, hiç de huysuz değildin,” ifadesini kullandı.

Buffy the Vampire Slayer nostaljisini sizler de paylaşıyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Sevdiğim bir diziydi, hiçbir şey yoksa bile en azından eğlenceli yaklaşımı bile güzeldi benim açımdan :disappointed_relieved:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ormanda Ölüm - Sherwood Anderson - Bülent Ayyıldız - Çevirmen

Ormanda Ölüm – Bülent Ayyıldız | “Sherwood Anderson Bana Hep Hakkı Verilmemiş Bir Öykücü Olarak Görünmüştür”

Klavye Tuş Sesi Şifre Kırma - Yapay Zeka

Klavye Tuşlarındaki Vuruş Sesini Dinleyen Yapay Zekâ Modeli, Şifreleri Kırmayı Başardı