in , ,

Nicolas Cage’li Western Filmi “Butcher’s Crossing”den Fragman Yayınlandı

Butcher’s Crossing filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Başrolünde Nicolas Cage’in yer aldığı western türü yapım, izleyiciyi ‘çılgın bir av’ macerasına davet ediyor.

Butcher’s Crossing Fragman - Nicolas Cage
- Reklam -
- Reklam -

Butcher’s Crossing filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Gabe Polsky’nin yönetmenliğini üstlendiği yapımın başrolünde Nicolas Cage yer alıyor.

İlk görseli Ekim 2021’de paylaşılan Butcher’s Crossing uzun süren sessizliğini bozuyor. Son olarak Dracula filmi Renfield ve DC yapımı The Flash’ta oynayan Nicolas Cage, 2023’e bir yapım daha sıkıştırmaya hazırlanıyor.

Oscar ödüllü aktörün başrolünde yer aldığı yapım beyaz perde yolculuğuna başlamak için gün sayıyor. Yapımdan yayınlanan yeni fragman ürkütücü gece sahnelerini gözler önüne seriyor.

- Reklam -

John Williams’ın 1960 tarihli klasik romanından uyarlanan western filmi, Harvard’dan ayrılan Will Andrews’un (Fred Hechinger) Vahşi Batı’da yeni bir macera arayışını anlatıyor. Bu serüven onu Colorado’ya ve Miller (Cage) adında gizemli bir adamın liderliğindeki bir grup bufalo avcısına götürüyor. Ancak fragmanın da işaret ettiği gibi Will, avın hızla saplantılı, tekrarlayan bir kâbusa dönüşmesine şahitlik ediyor.

Butcher’s Crossing Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımda Nicolas Cage ve Fred Hechinger’a Rachel Keller, Paul Raci, Xander Berkeley, Jeremy Bobb, Amber Rose Mason, Jeff Medley, Duncan Vezain, Zuzu Weingart ve Gabriel Clark gibi isimler eşlik ediyor.

Red Army ve In Search of Greatness ile tanınan Gabe Polsky’nin yönetmenliğini üstlendiği filmde Polsky’ye senaryoyu Liam Satre-Meloy ile birlikte kaleme alıyor.

Butcher’s Crossing Fragmanı - Nicolas Cage

- Reklam -

Esere ilham olan John Williams’ın aynı adlı romanı; Cormac McCarthy’nin Blood Meridian kitabı ve Oakley Hall’un Warlock’u ile birlikte “gerçekçi” western romanının öncüleri arasında sayılıyor.

Butcher’s Crossing Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Butcher’s Crossing filmi dünya prömiyerini geçen yıl Kanada’daki Toronto Film Festivali’nde yaptı. Uzun bir festival yolculuğu yaşayan yapım 20 Ekim 2023 tarihinde ABD’de vizyona girecek. Ancak filmin Türkiye’de ne zaman gösterime gireceği şu an için bilinmiyor.

Butcher’s Crossing Fragman

Butcher’s Crossing filmi için sizin ilk izlenimleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erce erce dedi ki:

    Adam Holywood’un Engin Altan Düzyatanı be… Her sene en az 3-4 proje.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Film sağlama benziyor. Umarım vasat bir film çıkmaz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Obsessed Filmi Netflix Beyonce

Beyoncé’nin Eleştirmenlerin Sınıfta Bıraktığı “Obsessed” Filmi Netflix ile Yıllar Sonra Zirveye Çıktı

The Sims 5 Hakkında Tüm Detaylar

“The Sims 5” Ücretsiz Olacak: İşte Yeni Sims Oyunu Hakkında Bilinen Tüm Detaylar