in , , ,

Kill la Kill’in Stüdyosundan Yeni Fantastik Anime: “Delicious in Dungeon”dan Fragman Yayınlandı

Delicious in Dungeon fragmanı yayınlandı. Kill la Kill ile tanınan Studio Trigger, canavarlarla dolu fantastik bir anime yapımı ile geliyor.

Delicious in Dungeon Fragmanı: Yeni Fantastik Anime Yolda
- Reklam -
- Reklam -

Delicious in Dungeon fragmanı çıktı. Canavarla dolu yemek temalı fantastik anime dizisi, Kill la Kill’in de arkasında yer alan Studio Trigger tarafından hazırlanıyor. Yapımın yayın tarihi de belli oldu.

Studio Trigger’ın yeni animesi için yayınlanan ilk fragman, hayranlara yemek temalı fantastik seriye ilk bakışlarının yanı sıra resmi bir çıkış tarihi de verdi. Delicious in Dungeon, 2014 yılında yayınlanmaya başlayan ve hâlen devam etmekte olan Ryoko Kui’nin aynı adlı manga serisine dayanıyor. Trigger daha önce 2019’da seri için bir televizyon reklamı hazırlamıştı, bu nedenle hayranlar o zamandan beri seriyi tam bir uyarlama için alacaklarını umuyorlardı.

Anime uyarlaması daha önce Ağustos 2022’de duyurulmuş ve anime dünyasında SSSS.Gridman, Cyberpunk: Edgerunners ve Kill la Kill gibi son on yılda bir dizi hit animeden sorumlu tanınmış bir animasyon stüdyosu olan Studio Trigger tarafından yaratılacağı açıklanmıştı. Şimdi de hayranlar dizinin ilk fragmanına sahipler.

- Reklam -

Delicious in Dungeon Fragmanı: Yeni Fantastik Anime Yolda

Yapım, zindanın dibinde mahsur kalan arkadaşlarını kurtarmaya çalışan bir grup zindan kaşifinin maceralarını konu alıyor. Fakat oraya canlı olarak inmek için yeterli kaynak getirmek zor olabilir… Bu yüzden ekibin üyelerinden biri olan Laios, hayatta kalmak için yolda öldürdükleri canavarları yemelerini öneriyor. Laios her zaman canavar eti yemeyi denemek istediğinden bunu en iyi nasıl hazırlayacağına dair bazı büyük planları vardır, her ne kadar takım arkadaşları bu fikirden pek heyecanlanmasa da.

Animenin yönetmenliğini Yoshihiro Miyajima, kompozisyonunu Kimiko Ueno, karakter tasarımlarını Naoki Takeda ve müziklerini ise Yasunori Mitsuda yapıyor. Seslendirme kadrosunda yer alan isimler ise Kentaro Kumagai, Ayaka Sengi, Tomari Asuna ve Hiroshi Naka.

Anime uyarlaması için yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Delicious in Dungeon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Meşhur Food Wars gibi yemek pişirme temalı animelerin özellikle absürtlükleri ile ön plana çıktıkları biliniyor. Studio Trigger’ın Delicious in Dungeon’ı da bu konuda bir istisna olmayacak gibi görünüyor. Fragmanda Pokémon’un ünlü sloganı “Hepsini yakalamalıyım!” şeklinde bir parodi yer alıyor ki bu da bu serinin ne kadar ciddi olduğu hakkında bilinmesi gereken tek şey.

- Reklam -

Karakterler yine de tuzaklardan kaçınmak, canavarları yenmek ve çevredeki doğal tehlikeler gibi zindancılığın birçok gerçekliğiyle başa çıkmak zorunda. Yani yol boyunca bol miktarda fantastik macera yaşanacak.

Delicious in Dungeon poster

Yeni anime serisi, Ocak 2024’te yayınlanmaya başlayacak. Yapımın ülkemizde hangi kanalda yayınlanacağı bilinmiyor. Stüdyonun Cyberpunk: Edgerunners gibi bazı işleri daha önce Netflix’te yayınlandı. Bu nedenle dijital yayın devi üzerinden ülkemizde de gösterim alabilir.

Delicious in Dungeon’ın fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yeni Studio Trigger animesi ile ilgili görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Yeni anime haberleri ve fragmanları için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Firebrand İlk Bakış - Jude Law - Alicia Vikander

Jude Law ve Alicia Vikander’lı Tarihi Dram ve Psikolojik Gerilim Filmi “Firebrand”e İlk Bakış

İklim Krizi Devasa ve Ölümcül Tsunamilere Yol Açabilir

İklim Krizi, Antarktika’dan Gelen Devasa Ölümcül Tsunamileri Tetikleyebilir