in , ,

A24 İmzalı Komedi Müzikali “Dicks: The Musical”dan İlk Fragman

Dicks: The Musical fragmanı paylaşıldı. A24’un komedi ve müzikal türlerindeki yeni filminin yönetmenliğini Larry Charles üstleniyor.

Dicks The Musical Fragmani
- Reklam -
- Reklam -

Dicks: The Musical filmi için ilk fragman yayınlandı. A24 stüdyosu tarafından geliştirilen yapımın kadrosunda Megan Thee Stallion, Aaron Jackson ve Josh Sharp yer alıyor.

Bağımsız film stüdyosu A24 yeni filmi Dicks: The Musical’ı tanıttı. Moonlight, Ex Machina, Swiss Army Man ve Under the Silver Lake gibi yapımlarla tanınan A24; filmografisini farklı türden işlerle genişletmeyi sürdürüyor.

Dünya prömiyerini Eylül 2023’te 2023 Toronto Uluslararası Film Festivali’nin Midnight Madness köşesinde yapması planlanan Dicks: The Musical’ın yönetmenliğini Army of One ve The Dictator ile tanınan Larry Charles üstleniyor. Filmin senaryosunu ise Josh Sharp ve Aaron Jackson ikilisi kaleme alıyor.

- Reklam -

R-rated (17 yaş altı için ebeveyn olmadan izlenmesi önerilmeyen) olarak sınıflandırılan filmden ilk tanıtım bugün görücüye çıktı.

Dicks: The Musical Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Film, tek yumurta ikizi olduklarını fark eden ve iş dünyasında birbirlerine rakip olan iki kişinin boşanmış ebeveynlerini bir araya getirmek için yer değiştirmeye karar vermeleriyle giriştikleri maceraları konu alıyor.

A24’un ilk müzikali olma özelliğini taşıyan yapım, Fucking Identical Twins adlı sahne müzikalinden uyarlandı. Gösteri ilk olarak 2014’te Manhattan’da sahnelenmişti.

Dicks: The Musical Fragman - A24

- Reklam -

Filmin oyuncu kadrosunda Josh Sharp (Search Party), Aaron Jackson (Todd), Nathan Lane (The Addams Family), Megan Mullally (Will & Grace), Megan Thee Stallion ve Bowen Yang (The Other Two) gibi isimler yer alıyor.

İlk olarak 2016 yılında uyarlama hakları 20th Century Fox tarafından satın alınan film; Fox’un Disney ile birleşmesinin ardından serbest kalmış ve devreye A24 girmişti.

Dicks: The Musical - A24

Dicks: The Musical filmi 29 Eylül 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Dicks: The Musical filmi hakkında sizin ilk izleniminiz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lionsgate - eOne Satın Alma

Lionsgate, “Woman King” ve “Yellowjackets”in Yapımcısı eOne Şirketini 500 Milyon Dolara Satın Aldı

Sibirya Hayata Döndürülen Antik Solucanlar

Sibirya’da 46.000 Yıllık Solucanlar ‘Araftan’ Hayata Geri Döndürüldü