in , ,

Ethan Coen’in Pedro Pascal’lı Yeni Komedi-Suç Filmi “Drive-Away Dolls”tan İlk Fragman

Drive-Away Dolls fragmanı yayınlandı. Ünlü yönetmen Ethan Coen imzalı yeni filmde Pedro Pascal ve Matt Damon gibi isimler yer alıyor.

Drive-Away Dolls Fragmanı: Yeni Ethan Coen Filmi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Drive-Away Dolls fragmanı paylaşıldı. Ethan Coen’in yeni komedi-suç filminin başrolünde Margaret Qualley ve Pedro Pascal yer alıyor.

Joel Coen’in The Tragedy of Macbeth ile tek başına neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermesinden iki yıl sonra, kardeşi Ethan Coen de benzer bir atılım yapmaya hazırlanıyor. Coen, senaryosunu eşi Tricia Cooke ile birlikte yazdığı yol komedisi Drive-Away Dolls için kamera arkasına tek başına geçti. Bugün ilk fragmanı yayınlanan film, Coen’leri ünlü yapan komedi-suç türüne tam olarak uyuyor gibi görünüyor.

Drive-Away Dolls, kız arkadaşından bir kez daha ayrılmanın üzüntüsünü yaşayan ve sınır tanımayan özgür ruhlu Jamie ile onun gevşemeye ihtiyacı olan ağırbaşlı arkadaşı Marian’ı anlatıyor. Yeni bir başlangıç arayışındaki ikili, Tallahassee’ye doğru doğaçlama bir yolculuğa çıkar. Ancak yol boyunca bir grup beceriksiz suçluyla yolları kesişince işler hızla ters gider.

- Reklam -

Drive-Away Dolls Fragmanı: Yeni Ethan Coen Filmi Geliyor

Filmde Pedro Pascal ve Margaret Qualley ile birlikte Geraldine Viswanathan, Matt Damon, Beanie Feldstein, Colman Domingo ve Annie Gonzalez gibi ünlü isimler yer alıyor.

Focus Features tarafından paylaşılan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Drive-Away Dolls Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Her ne kadar 2022 yılında çıkan rock belgeseli Jerry Lee Lewis: Trouble in Mind’ı yönetmiş olsa da, Drive-Away Dolls Ethan Coen’in kardeşi Joel’le birlikte film yapmaya belirsiz bir süre ara vermesinden bu yana çektiği ilk uzun metrajlı film. Trouble in Mind’ın tanıtımı sırasında Ethan Coen, ayrılığın The Ballad of Buster Scruggs’ın zorlu çekim sürecinin ardından yaşanan tükenmişliğin bir sonucu olduğunu açıklamıştı.

- Reklam -
Ethan Coen'in Pedro Pascal'lı Yeni Komedi Filmi "Drive-Away Dolls"tan İlk Fragman
Ethan Coen ve Tricia Cooke

Ethan Coen aynı röportajda kardeşiyle gelecekte başka bir projede yeniden bir araya gelme olasılığının da altını çizmişti:

“Kendi yollarımıza gitmek, bunun nihai olabileceğini gösteriyor gibi geliyor” dedi. “Ama bunların hiçbiri kesin olarak gerçekleşmedi. Kararların hiçbiri kesin değil. Başka bir film yapabiliriz.

Drive-Away Dolls, 22 Eylül 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Yeni Ethan Coen filminin ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Parşömen Edebiyat Yayın Hayatına Veda Etti

Edebiyat Platformu ‘Parşömen’ 16 Yıllık Yayın Hayatını Noktalıyor

James Cameron Titanik Denizaltı Titan Açıklaması

James Cameron’dan Denizaltı Trajedisi Hakkında Açıklama: “Titanik Faciasıyla Benzerlik Beni Çok Etkiledi”