in ,

Disney’in Patronundan “Frozen 4” Onayı: “Karlar Ülkesi” 3 Filmle Sınırlı Kalmayacak

Frozen 4 filmi kesinleşti. Disney’in CEO’su Bob Iger, henüz üçüncüsü için hazırlık yapılan Karlar Ülkesi’nin 4. filmi için de çalışmaların başladığını duyurdu.

Frozen 4 Onayı: Karlar Ülkesi Yolculuğu Devam Ediyor
- Reklam -
- Reklam -

Frozen 4 filmi hakkındaki müjdeli haber Disney CEO’su Bob Iger’dan geldi. Öncesinde duyurulan Karlar Ülkesi 3 hakkında ise henüz çok fazla detay paylaşılmamış durumda.

Daha önce CEO’luk görevinden ayrılan, birkaç ay önce ise yine aynı koltuğa geri dönen Bob Iger, Good Morning America programında Karlar Ülkesi 3’e dair soruya cevaben Frozen 4 filminin de geliştirme aşamasında olduğunu sürpriz bir şekilde duyurdu.

“Bir sürpriz daha yapayım. Frozen 3 üzerinde çalışılıyor ve belki de Frozen 4 üzerinde de çalışılıyor. Bu filmlerle ilgili şu an çok fazla söyleyecek bir şeyim yok ama Jenn Lee, orijinal Frozen’ı ve Frozen 2’yu yaratan isim, Disney Animasyon ekibiyle birlikte aslında bir değil iki hikâye üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor.”

- Reklam -

İlk iki filmin başarısı göz önünde bulundurarak, bu iki devam filminin duyurulması şaşırtıcı olmadı. İlk iki film de sırasıyla dünya genelinde 1.2 milyar dolar ve 1.4 milyar dolar hasılat elde etmişti. Şimdi de Disney Frozen’ı daha da genişleterek Toy Story gibi diğer dikkate değer film serilerinin başarısını takip etmeyi umuyor.

Frozen 4 Onayı: Karlar Ülkesi Yolculuğu Devam Ediyor

Frozen 4 Yolda: Elsa ve Anna’nın Karlar Ülkesi’ndeki Maceralarına Bir Yenisi Daha Ekleniyor

En son gelişmelere rağmen Frozen 4 için zaman çizelgesi belirsizliğini koruyor. Frozen ve Frozen 2 filmleri arasında arasında altı yıllık bir zaman dilimi vardı. İkinci filmin büyük başarısının ardından Frozen 3’nin duyurulması dört yıl sürdü. Eğer Frozen 3 benzer bir geliştirme süreci yaşarsa devam filminin en erken 2025’te çıkması bekleniyor. Haliyle Karlar Ülkesi 4’ün vizyona girmesi de ondan en az 2 yıl sonrasında, yani 2027’de olabilir gibi duruyor. Ayrıca ikinci film Anna’nın Arendelle Kraliçesi ve Elsa’nın Büyülü Orman’ın koruyucusu olmasıyla sona ermişti. Bu nedenle hikâyenin nereye gideceği henüz belirsiz.

- Reklam -

Disney, üçüncü filmin bazı bölümlerini ikinci filmle birlikte çekerek Avatar: Suyun Yolu ve Avatar 3’te zaten benzer bir stratejiyi kullanmıştı. Bu da iki film arasındaki çıkış süresini ilk iki Avatar filminden daha kısa tutmalarını sağladı. Benzer bir yönetim yeni iki Karlar Ülkesi filmi için de olacağı düşünülebilir.

Frozen 4 Onayı: Karlar Ülkesi Yolculuğu Devam Ediyor

Frozen 4 onayı hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından güncel haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yanık Şeker - Avni Doshi

Booker Finalisti Avni Doshi’nin “Yanık Şeker” Romanı Türkçe Raflarında

The First Omen Vizyon Tarihi - İlk Bakış

Kült Korku Filmi “The Omen”ın Öncesini Konu Alan “The First Omen” Geliyor