in , ,

Japonya’da Geçecek Yeni “Scooby-Doo” Çizgi Dizisi “Go-Go Mystery Machine” Duyuruldu

Scooby-Doo yeni macerası “Go-Go Mystery Machine” ile rotasını Japonya’ya kırıyor. Warner Bros. Animation’ın sıradaki projesi belli oldu.

Go-Go Mystery Machine - Yeni Scooby-Doo Çizgi Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Scooby-Doo çizgi dizisi Go-Go Mystery Machine duyuruldu. Japonya’da geçecek macera, yeni bir çizgi tarzına ve yeni karakterlere ev sahipliği yapacak.

İzleyicilerin karşısına ilk defa 1969 yılında çıkan Scooby-Doo; televizyon tarihinin en köklü çizgi dizileri arasında yer alıyor. Film, oyun, oyuncak gibi birçok farklı alanda ürünleriyle kendine yer bulan Scooby, son olarak Netflix’te live-action diziye uyarlanmaya hazırlanıyordu.

Şimdi ise Fransa’nın Annecy kentinde düzenlenen geleneksel Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali’nde Scooby-Doo’nun bir başka macerası olan Go-Go Mystery Machine duyuruldu.

- Reklam -

Variety’nin haberine göre Warner Bros. Animation yeni animasyon dizisi Go-Go Mystery Machine’i geliştirilme aşamasına aldı.

Yeni “Scooby-Doo” Animasyon Dizisi ” Go-Go Mystery Machine” Tanıtıldı

Go-Go Mystery Machine, Shaggy ve köpeği Scooby’yi Japonya’ya konuk etmeye hazırlanıyor. İkiliye bu defa yeni bir arkadaş grubu eşlik edecek. Duyuruya eşlik eden tanıtım görselinde, çete Mystery Machine’e binmiş ve orman boyunca çeşitli yaratıklar tarafından kovalanırken görüntüleniyor.

Go-Go Mystery Machine - Yeni Scooby-Doo Çizgi Film

Karakter tasarımları daha çok anime tarzına yakın olan yapım, aynı zamanda daha ürkütücü tonlara da sahip.

Go-Go Mystery Machine’in konusu şu sözlerle özetleniyor:

“Shaggy ve Scooby-Doo, olağanüstü bir yemek macerası için Japonya’yı ziyaret ederken farkında olmadan ülkenin dört bir yanında sorun yaratan yüzlerce kötücül ve efsanevi canavarı serbest bırakırlar.”

Macerada ikiliye Scooby’nin amcası Daisuke-Doo, çeşitli cihazlarda uzman Toshiro ve sihirli Etsuko eşlik edecek. Bu yeni ekip “gizemleri çözmek ve yaratıkları avlamak” üzere bir maceraya atılacak.

- Reklam -

Cartoon Network kanalı için geliştirilen Go-Go Mystery Machine çizgi dizisi hakkında şu an için bilinen bilgiler bunlarla sınırlı.

Scooby-Doo Dizisi - Live-Action

Annecy’deki etkinlikte konuşan Warner Bros. Animation ve Cartoon Network Studios’tan Stacey Kim, “Yıllar boyunca birçok Scooby versiyonu gördük. Ama hiçbir şey bunun gibi değil,” ifadelerine yer verdi.

Scooby-Doo markası son dönemlerde yetişkinlere yönelik animasyon spin-off’u Velma ile gündeme geliyor. İlk iki sezonu yayınlanan çizgi dizi, aldığı düşük puanlar ve sert eleştiriler nedeniyle beklentileri karşılamaktan uzak bir profil çiziyor.

Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali’nde açıklanan yapımlar arasında yeni Adventure Time projeleri ve Regular Show devam dizisi gibi dikkat çekici animasyonlar bulunuyor.

Yeni Scooby-Doo serüveni Go-Go Mystery Machine hakkındaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for agg1401 agg1401 dedi ki:

    Tasarımını beğenmedim, çok çocuksu gözüküyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

House of the Dragon 3. Sezon Onayı

2. Sezonu Prömiyere Hazırlanan “House of the Dragon” 3. Sezon için Resmi Onayı Erkenden Aldı

Foster’s Funtime for Imaginary Friends - Foster’s Home for Imaginary Friends

“Foster’s Home for Imaginary Friends” Çizgi Dizisinin Yeni Macerası Geliyor