in ,

Katilin Bakış Açısını Takip Eden Slasher Türü Korku Filmi “In A Violent Nature”dan Yeni Fragman

In A Violent Nature filminden fragman yayınlandı. Katilin bakış açısıyla hazırlanan korku yapımı, yüksek puanlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

In A Violent Nature Fragmanı: Katil Bakış Açılı Korku Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Bir katilin bakış açısından çekilen korku filmi In A Violent Nature için fragman yayınlandı.

Korku sinemasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanan In A Violent Nature filmi, katili takip eden özgün bakış açısıyla dikkat çekiyor. Chris Nash’in yönetmenliğindeki yapım, Rotten Tomatoes’ta şimdiden %93’lük bir başarı oranına ulaştı. Yayınlanan yeni fragman, izleyicileri filmin kana bulanmış atmosferine sürüklüyor. Yönetmen Chris Nash daha önce 2016’da yayınlanan The Void isimli bilimkurgu korku filmiyle adını duyurmuştu.

Klasik katil filmi formülüne tamamen farklı bir yaklaşım getiren In A Violent Nature (Vahşi Bir Doğada), olayları maskeli katilin gözünden aktarıyor. Ry Barrett, Andrea Pavlovic ve Cameron Love’un başrollerini paylaştığı film, korku türünün olağan kalıplarını yıkarak yepyeni bir deneyim sunuyor. Genellikle kurbanların gözünden anlatılan hikâyeler yerine, burada katil ana karakter konumunda.

- Reklam -

In A Violent Nature Korku Filmi

Film için yayınlanan ilk fragmanda izleyiciler, katilin evdeki ilk kurbanını öldürmesine, ardından bir balta bulup cesetleri parçalamasına tanık olmuştu. Kasabadaki tüm cinayetler, onun bakış açısından işleniyor. Bu da alışılmadık bir gerilim yaratıyor. Kurbanların endişeli bekleyişleri, aşk ilişkileri ya da esprili tavırları bu sefer gösterilmiyor. Tüm odak noktası, ormanda yürüyen ve avını bekleyen katil üzerinde.

In A Violent Nature Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Ayrıca kısa bir süre önce de X hesabı üzerinden 30 saniyelik yeni fragman yayınlandı:

Yavaş sinemadan esintiler taşıyan In A Violent Nature, ani şiddet patlamalarıyla izleyiciyi şaşırtmayı amaçlıyor. Sundance’te prömiyerini yapan film, eleştirmenlerden tam not almayı başardı. Yenilikçi yaklaşımı ve çarpıcı görüntüleriyle jürinin beğenisini kazanmayı başardı.

Yönetmen Nash’in bir önceki filmi The Void da benzer şekilde türünde ses getirmişti. 31 Mayıs 2024’te beyaz perdeye gelecek olan filmin Türkiye vizyon tarihi ise henüz belli değil.

In A Violent Nature Fragman

In A Violent Nature’ın fragmanını ve katilin bakış açısına sahip temasını nasıl buldunuz? Sizce bu tür bir yolla korku filminin izleyiciler tarafından da beğenilme şansı var mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kuzey Game of Thrones Oyunu

Kuzey’de Geçecek “Game of Thrones” MMORPG Oyunu Yolda Olabilir

Lanetli - Antoloji

Neil Gaiman’dan Charlie Jane Anders’a… Masalların Olmazsa Olmazı Lanetler, Ünlü Yazarlarca Yeniden Ele Alındı