in , ,

Kamçılı Adam Dönüyor: “Indiana Jones and the Great Circle” Oyunundan Yeni Fragman

“Indiana Jones and the Great Circle” için yeni bir oynanış fragmanı paylaşıldı. MachineGames imzalı yapım, bu yıl sonu oyuncularla buluşacak.

Indiana Jones and the Great Circle Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Indiana Jones and the Great Circle oyunundan yeni bir fragman paylaşıldı. Xbox Showcase etkinliği, yeni Indiana Jones macerasının tanıtımına ev sahipliği yaptı.

İlk defa Ocak 2024’te duyurulan Indiana Jones and the Great Circle oyuncuları dünyanın dört bir yanında geçecek yeni serüvenlere davet edecek.

Beyaz perde yolculuğuna 1981 yılında Raiders of the Lost Ark ile başlayan Indiana Jones, zaman içerisinde büyük bir popüler kültür markası hâline gelmişti. Harrison Ford’un hayat verdiği ikonik karakter hem beyaz perdede hem de TV’de kendisine yer bulmuş, serinin son filmi The Dial of Destiny ise 2023’te vizyona girmişti.

- Reklam -

Wolfenstein’ın da geliştiricisi konumunda olan MachineGames, bu yılın başlarında Kamçılı Adam’ın yeni video oyununu geliştireceğini duyurdu. Yeni Indiana Jones oyunu Raiders of the Lost Ark ile The Last Crusade oyunları arasında geçecek. Ünlü maceracı, dünyadaki saklı gizemlerin peşinde yeni bir serüvene atılacak.

Indiana Jones and the Great Circle – Yeni Fragman

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımdan yayınlanan yeni fragman Indiana ve onun suç ortağı Gina Lombardi’nin Himalayalar’daki maceralarına odaklanıyor. Tanıtım videosunda ikili potansiyel bir ipucu için karaya oturmuş bir savaş gemisini kontrol ederken bir Nazi grubu tarafından durduruluyor. Savaş gemisinin dağdan yuvarlanmasıyla hız kazanan fragman, oyunculara aksiyon dolu yeni bir deneyimin ipuçlarını veriyor.

Kamçı kullanımı, gizemli taşlar, tarihi mekânlar, tehditkâr adamlar ve Naziler ile Indiana Jones and the Great Circle, bir Indiana Jones macerasından beklenen birçok detayı oyunculara sunmaya hazırlanıyor. Yapım tarz olarak birçoklarının aklına Uncharted ve Tomb Raider’ı getiriyor.

Indiana Jones and the Great Circle Fragman

- Reklam -

MachineGames daha önce oyunun kaynak materyale sadık kalacağını belirtmişti. Oyunun geçeceği mekânlar arasında Vatikan, Mısır ve Himalayalar’ın bulunduğu biliniyor.

Indiana Jones and the Great Circle için henüz bir resmi çıkış tarihi açıklanmadı. Ancak daha önce oyunun Aralık 2024’te yayınlanabileceği öne sürülmüştü. Xbox yapımın 2024 yılı bitmeden PC ve Xbox Series X|S platformlarında oyuncularla buluşacağını belirtiyor.

Indiana Jones and the Great Circle Yeni Oynanış Fragmanı

Indiana Jones and the Great Circle hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Gizmodo

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Age of Mythology: Retold Çıkış Tarihi - Fragman

“Age of Mythology” Yenilenmiş Grafikleriyle Geri Dönüyor: “Retold” için Çıkış Tarihi Açıklandı

DOOM: The Dark Ages Oyun - Fragman

Yeni “DOOM” Oyunu “DOOM: The Dark Ages” Duyuruldu: İşte İlk Fragman