in ,

James Gunn, Harley Quinn Rolünde Margot Robbie ile Tekrar Çalışmak İstiyor

James Gunn, DC Sinematik Evreni’nin yeni döneminde farklı bir Harley Quinn aramadığını ve Margot Robbie ile tekrar çalışmak istediğini açıkladı.

James Gunn, Margot Robbie ile Harley Quinn Rolünde Tekrar Çalışmak İstiyor
- Reklam -
- Reklam -

James Gunn, yeni bir döneme adım atmaya hazırlanan DC Sinematik Evreni’nde Margot Robbie ile çalışmaya sıcak bakıyor.

Margot Robbie son dönemde Barbie rolüyle adından söz ettirmesine rağmen yıllar boyunca canlandırdığı Harley Quinn karakteri de kariyerinde yankı uyandırmaya devam ediyor. İkonik DC anti-kahramanıyla olan bağı güçlü bir şekilde devam ediyor. Haliyle James Gunn’ın yeni DC Sinematik Evreni‘nde yer alıp almayacağı da bir süredir tartışmalara konu oluyor.

Son olarak Temmuz 2021’de gösterime giren The Suicide Squad filmi ile bu karaktere bürünmüş olan oyuncu, bu rolü ilk defa 2016 yılında vizyona giren ve David Ayer’in yönettiği Suicide Squad filminde canlandırmıştı. Birkaç yıldır Harley’yi canlandırmamış olsa da, karakteri yeniden oynamak için duyduğu heves hâlâ ortada. Lady Gaga’nın Todd Phillips yönetmenliğindeki Joker 2 filminde Harley Quinn rolünü üstlenmesiyle, Gunn’ın öngördüğü DCU’dan farklı olarak manzara daha da bulanıklaştı.

- Reklam -

James Gunn, Margot Robbie ile Harley Quinn Rolünde Tekrar Çalışmak İstiyor

James Gunn, Margot Robbie Yerine Harley Quinn Karakteri için Başka Bir İsmi Düşünmüyor

Threads hesabında kısa süre önce yaptığı bir güncellemede Gunn, Margot Robbie ile bir kez daha işbirliği yapmaya açık olduğunu ifade etti. Bir süredir Harley Quinn’in DC Evreni’ne dönüşüyle ilgili tartışmalara girmemesine rağmen, oyuncuyla tekrar birlikte çalışma arzusunu dile getirdi. Şu anda DCU’nun geleceği için yaratıcı alanı içinde Robbie’yi rolde değiştirmek gibi bir niyeti olmadığını da vurguladı.

“Margot ile Harley hakkında uzun zamandır konuşmadım. Ama onunla Harley ya da başka biri olarak yeniden çalışmayı çok isterim. Şu anda Harley’yi başka birinin canlandırması gibi bir planımız yok (yani Todd’ın filmi ya da animasyon dizisi dışında).”

- Reklam -

James Gunn, Harley Quinn Rolünde Margot Robbie ile Tekrar Çalışmak İstiyor

Robbie geçmişte verdiği röportajlarda Harley Quinn’i bir kez daha canlandırmaya istekli olduğunu göstermiş ve geri dönmeye hazır olduğunu belirtmişti. Bununla birlikte Variety ile yaptığı başka bir röportajda da gelecekte bayrağı başka bir aktrise devretmeye istekli olduğunu imâ etti.

Siz Margot Robbie’yi Harley Quinn rolünde yeniden görmek ister miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Captain Tsubasa Manga Serisi Sona Eriyor

Bir Nesli Ekranlara Kilitleyen “Captain Tsubasa” 43 Yıllık Yolculuğunu Sonlandırıyor

Neptün ve Uranüs'ün Gerçek Renkleri Ortaya Çıktı

Neptün ve Uranüs Gezegenleri İlk Kez Gerçek Renkleriyle Görüntülendi