in ,

Mads Mikkelsen “Hannibal” Dizisinin ‘Er ya da Geç’ Geri Döneceğini Söylüyor

Mads Mikkelsen “Hannibal” dizisinin geri dönüşü için uğraş verdiklerini açıkladı. Yıldız aktör, sevilen yapıma geri dönmeye istekli.

Mads Mikkelsen - Hannibal Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Mads Mikkelsen, Hannibal dizisi için yolculuğun “henüz sona ermediğini” açıkladı. Danimarkalı aktör geri dönüş ihtimalini gerçeğe dönüştürmek istiyor.

Bryan Fuller tarafından yaratılan psikolojik korku ve gerilim dizisi Hannibal, 2013 – 2015 yılları arasında NBC’de seyircilerin karşısına çıkmıştı. Geniş bir izleyici kitlesine ulaşan yapımın oyuncu kadrosunda Mads Mikkelsen’a Hugh Dancy, Caroline Dhavernas, Laurence Fishburne ve Gillian Anderson gibi isimler eşlik ediyordu.

Toplamda 3 sezon süren ve birçok hayran tarafından “yarım kalmış” olarak kabul edilen Hannibal, devam macerasıyla bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkabilir. Finalin ardından yaklaşık 10 yıl geçmişken Mads Mikkelsen hâlâ projeye geri dönme fikrine sıcak bakıyor.

- Reklam -

Mads Mikkelsen - Hannibal Dizisi 4. Sezon

Mads Mikkelsen, “Hannibal” Dizisi ile Ekranlara Dönmek İstiyor

Bu hafta Business Insider’a konuşan Mikkelsen, Hannibal Lecter rolünü yinelemekten duyacağı tutkunun en ufak bir azalma emaresi göstermediğini söyledi.

“Bryan’ın ve oyuncu kadrosunda yer alan herkesin geri dönmek istediği bir sır değil. Bu er ya da geç olacak çünkü artık gençleşmiyoruz, değil mi? Ama hikâyenin kendisi zamanda ileri atlayabilir. Anlatı rahatlıkla o boşluğa sahip olabilir, ki bu iyi bir şey. Yani her şey onun için bir yayıncı bulmakla ilgili. Ama şu anda ortada somut bir şey yok.”

Mikkelsen açıklamasına şöyle devam ediyor:

“Bryan’ın birkaç fikri var. Eğer bir gün bu işe girişirsek diye hiçbirini şimdiden açıklayamam ama eminim Hannibal ve Will 3. sezonda yaşananlardan bir şekilde kurtulmayı başarmışlardır.”

- Reklam -

Mads Mikkelsen - Hannibal Dizi

Mikkelsen’ın Sıcak Baktığı Tek Eski Karakter Hannibal

Aktör daha sonra aynı röportajda şu detaya da dikkat çekiyor:

“Bugüne kadar canlandırdığım karakterlerden hiçbirine geri dönmek istemiyorum. Hannibal hariç. Çünkü o henüz bitmedi. Ama işler bittiği zaman biter ve sonra yolumuza devam ederiz. Bazı çılgın, komik karakterler için ikna edilebilirim. Ama yeniden yapmak istediğim bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir sonraki adım yeni bir hayal.”

2015’te ekranlara veda eden Hannibal’ın ardından Kuzuların Sessizliği evreni son olarak 2021’de yayınlanan Clarice spin-off’uyla izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Siz ana oyuncu kadrosunun korunduğu yeni bir Hannibal sezonu fikrine nasıl yaklaşıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Bloody Disgusting

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

8 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Şu an 2. Sezonu bitirmek üzeriyim ama daha fazlası gerekli mi bilemedim. Bunu 3. Sezonun sonunda tekrar düşüneceğim.

  2. Avatar for valarrr valarrr dedi ki:

    Linç yemeyeyim ama bana göre Antony Hopkins’ten daha iyi bir Hannibal’dı. Ha bu arada serinin tüm kitaplarını okumuş biri olarak fikrimce daha modern, gerçekçi ve ürkütücüydü Mads’in oyunculuğu.

  3. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    Manhunter (1986) filmindeki Brian Cox da Hannibal karakterini iyi canlandırmıştı. İzlemediyseniz tavsiye ederim. @SJack dizi bittikten sonra bir göz atabilirsin.

  4. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Teşekkürler ekliyorum listeme.

  5. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    Rica ederim yorumunuzu bekliyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 cevap daha var.

Avatar 6 ve 7 Film - James Cameron

Beşleme Olacağı Açıklanmıştı: James Cameron, “Avatar”ın 6. ve 7. Filmleri Üzerinde Çalışıyor

2.000 Yıllık Parşömenlerin Şifresi Çözüldü

2.000 Yıllık Parşömenlerin Şifresini Çözenler 700.000 Dolarlık Ödülün Sahibi Oldu