in , ,

Guy Ritchie’nin Çekimleri Türkiye’de Gerçekleşen Henry Cavill’lı Yeni Filminden İlk Fragman

The Ministry of Ungentlemanly Warfare fragmanı yayınlandı. Çekimleri büyük oranda Türkiye’de gerçekleşen Guy Ritchie imzalı filmin başrolünde Henry Cavill yer alıyor.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare Filminden İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Ministry of Ungentlemanly Warfare fragmanı paylaşıldı. Guy Ritchie’nin yönetmenliğini üstlendiği ve çekimlerinin bir kısmı Türkiye’nin Antalya ilçesinde gerçekleşen filmin başrolünde ise ünlü oyuncu Henry Cavill bulunuyor.

Yüksek riskli aksiyon sahneleri ve tarihi drama karışımı olan The Ministry of Ungentlemanly Warfare filminin ilk fragmanı, izleyicileri II. Dünya Savaşı’nın gözden kaçan bir bölümüyle tanıştırıyor. Önümüzdeki nisan ayında sinemalarda gösterime girmesi planlanan ve başrolünde Henry Cavill’in yer aldığı film, tarihin en dikkat çekici gerçek öykülerinden birini gözler önüne sermeye hazırlanıyor.

Senaryosunu Guy Ritchie, Arash Amel, Paul Tamasy ve Eric Johnson’ın birlikte kaleme aldığı film, Damien Lewis’in kitabından ve kısa bir süre önce gizliliği kaldırılan belgelerden esinlenerek Winston Churchill ve Ian Fleming’in yönetiminde bir araya gelen gizli bir gruba ışık tutuyor. Filminde Henry Cavill dışında Eiza González, Hero Fiennes Tiffin, Alan Ritchson, Alex Pettyfer, Babs Olusanmokun, Henrique Zaga, Til Schweiger ve Henry Golding gibi isimler yer alıyor. Yapımcı koltuğunda ise Jerry Bruckheimer bulunuyor. Cavill daha önce The Man From U.N.C.L.E. filminde de Ritchie ile çalışmıştı.

- Reklam -

The Ministry of Ungentlemanly Warfare Fragman

İlk olarak Ekim 2022’de duyurulan yapım için yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Guy Ritchie’nin yeni filmindeki bu yetenekli ancak sorunlu isimler, Winston Churchill’in gizli savaşçıları olarak geçiyor ve Nazi savaş makinesini engellemek için alışılmadık ve “centilmenlik dışı” taktikler uyguluyor. Gerçek hayatta Churchill’in emrindeki bu düzenbazlar ve başına buyruklar örgütü savaşın gidişatını değiştirmeye yardımcı oldu. Ayaktakımı tehlikeli görevler üstlenirken, film hem çabalarının tehlikeli doğasını hem de üyeleri arasında paylaşılan yoldaşlığı anlatıyor.

- Reklam -

The Ministry of Ungentlemanly Warfare Henry Cavill

Antalya’da çekilen The Ministry of Ungentlemanly Warfare filmi 19 Nisan 2024 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Guy Ritchie imzalı yeni The Ministry of Ungentlemanly Warfare filminin ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla fragman haberi için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Percy Jackson 2. Sezon Gelecek mi

“Percy Jackson and the Olympians” Dizisinde 2. Sezon Bekleyişi Başladı

Hayalet - Gerhart Hauptmann

Nobel Ödüllü Yazar Gerhart Hauptmann’ın “Hayalet” Romanı Türkçede