in ,

Nicolas Cage, Hatırladığı En Eski Anısının ‘Anne Karnında’ Olduğunu Açıkladı: “Karanlıkta Yüzler Görebiliyordum”

Nicolas Cage, hatırladığı en eski anıdan bahsetti. Renfield’ın yıldızı, katıldığı programda dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Nicolas Cage - En Eski Anı
- Reklam -
- Reklam -

Nicolas Cage, hatırladığı en eski anının anne karnında olduğunu söylerken, “Bunun kulağa çok soyut geldiğini biliyorum,” dedi.

Son olarak Renfield filminde Kont Dracula’ya hayat veren yıldız aktör, geçen günlerde katıldığı bir televizyon programında bazı açıklamalarda bulundu. The Late Show with Stephen Colbert’a konuk olan aktöre hatırladığı en eski anı soruldu.

Filmi bebeklik dönemine kadar geri saran Nicolas Cage, verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

- Reklam -

“Bir düşüneyim. Bak, bunun kulağa sıra dışı geldiğinin farkındayım ve gerçek olduğundan da emin değilim ama bazen ta anne karnına kadar geri gidebildiğimi ve orada karanlıkta yüzler falan gördüğümü düşünüyorum. Bunun kulağa çok soyut geldiğini biliyorum. Ama bana bir şekilde gerçekten yaşanmış gibi geliyor.”

Nicolas Cage, Sık Sık Tuhaf Açıklamalarla Gündem Oluyor

Cage, işin bilimsel boyutunu göz ardı etmeyerek, “Belki de o sırada bende yankılanan şey bir ses titreşimiydi. Bu çok eskilere gidiyor. Bilmiyorum. Anne karnında olduğumu bile hatırlamıyorum ama bu düşünce aklımdan geçmişti,” şeklinde konuştu.

Nicolas Cage En Eski Anısı - Renfield

Colbert, tarafından yöneltilen, “Ölümden sonra ne olacak?” sorusuna ise Cage şöyle cevap verdi:

“Vay canına… Kimse gerçekten ne olacağını bilmiyor. Elektriğin sonsuza dek var olduğunu söylüyorlar. Kıvılcımın devam ettiğini. Vücudumuzu canlandıran kıvılcım her ne olursa olsun, vücut öldükten sonra kıvılcımın çakmaya devam ettiğini düşünmeyi seviyorum. Ama elektriğin bilinci olsun ya da olmasın, gerçeği kim söyleyebilir ki?”

Son olarak Chris McKay imzalı Dracula filmi Renfield için dişlerini törpülettiği ortaya çıkan aktör, daha önce de çekimler sırasında gerçek kan içmesiyle gündeme gelmişti. Oyuncu ayrıca çocukken kendisini uzaylı sandığından da bahsetmişti.

- Reklam -
YouTube video

(Programın ilgili bölümünü YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yakın gelecekte Nicolas Cage, Bad Boys for Life’ın senaristi Chris Bremner imzasını taşıyan National Treasure 3 filmindeki Ben Gates rolünü yineleyecek. Ayrıca korku filmi Sympathy for the Devil ve Face/Off’un devam filmi oyuncunun önümüzdeki dönem yer alacağı bazı yapımlar arasında.

Oyuncunun rol aldığı son film Renfield ise 14 Nisan 2023 tarihinde vizyona girdi. 65 milyon dolarlık bütçesine rağmen yapım ilk iki haftanın sonunda henüz 23 milyon dolar hasılat elde edebildi.

Renfield Yeni Fragman Nicolas Cage

Sizin hatırladığınız en eski anı hangisi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Atma Ziyaaaa! Pardon Nicolas diyecektim :slightly_smiling_face:

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Bence de fena atmış :joy:

  3. Avatar for SpaceMarine SpaceMarine dedi ki:

    :smiley: Bu adamı ve garipliklerini seviyorum. Böyle bir şeyi ancak Nicolas Cage diyebilirdi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kappa - Ryunosuke Akutagava

Japon Klasiği “Raşomon”un Yazarı Ryunosuke Akutagava’nın “Kappa” Romanı Yeniden Türkçede

Yellowstone 5. Sezon ile Final Yapacak

Kevin Costner’ın Role Veda Ettiği “Yellowstone” Dizisinde Final Kararı Çıktı