in ,

Oscarlı Aktör Christoph Waltz’ın Kiralık Katil Rolünde Yer Aldığı “Old Guy” Filmine İlk Bakış

Old Guy filmi için ilk bakış görseli yayınlandı. Simon West’in yönettiği aksiyon ve komedi yapımında çekimler geçen günlerde tamamlandı.

Old Guy - Christoph Waltz
- Reklam -
- Reklam -

Old Guy filmi için geri sayım başladı. Başrollerinde Christoph Waltz ile Cooper Hoffman’ın yer aldığı aksiyon-komedi yapımı, Lara Croft: Tomb Raider’ın yönetmeni Simon West imzası ile geliyor.

Quentin Tarantino’nun Django Unchained ve Inglourious Basterds yapımlarıyla iki defa En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar ödülü kazanan Christoph Waltz’ın kadrosuna katılmasıyla dikkatleri çeken Old Guy için geri sayım başladı.

Christoph Walt yapımda Danny adlı bir kiralık katili, Paul Thomas Anderson yapımı Licorice Pizza ile tanınan Cooper Hoffman ise suikastçı Wilhborg’u canlandırıyor. Bu tuhaf ikili, rakip suç örgütünün üst düzey üyelerini ortadan kaldırmakla görevlendiriliyor ve kendilerini bir anda başka bir komplonun piyonu olarak buluyorlar.

- Reklam -

Old Guy - İlk Bakış - Christoph Waltz

Paylaşılan ilk bakış görselinde Danny şık bir ten rengi deri ceket ve bir kot pantolon giymiş, elinde bir sigara tutuyor. Gidon bıyığı ona neredeyse retro bir hava veriyor. Z Kuşağı’ndan ortağı Wilhborg ise çenesini kaşırken yüzünde şaşkın bir ifade var. Hoffman ayrıca Philip Seymour Hoffman’ın oğlu olmasıyla tanınıyor.

Old Guy Filminde Çekimler Tamamlandı

Old Guy’ın yönetmen koltuğunda bir zamanların ana akım aksiyon sinemasının önde gelen isimlerinden Simon West yer alıyor. West, Lara Craft filmi ile birlikte Nicolas Cage’li Con Air ve Jason Statham’lı The Mechanic yapımlarıyla da adından söz ettirmişti.

West, son dönemlerini ABD dışı projelerle geçirdi. Çin aksiyon sinemasından Skyfire ve The Legend Hunter ile Prime Video İspanya’nın Boundless dizisinde görev aldı. West’in bu uluslararası deneyimi perdeye nasıl yansıtacağı ise merakla bekleniyor.

Waltz ise Inglourious Basterds’taki çıkışını The Green Hornet, Water for Elephants, The Three Musketeers, The Legend of Tarzan ve Spectre gibi filmlerle sürdürdü. Ünlü aktör son olarak Prime Video’nun gerilim dizisi The Consultant’ta rol aldı.

The Consultant - Fragmanı Christoph Waltz

- Reklam -

Old Guy’ın yönetmeni West, yaptığı bir açıklamada Waltz’ı “günümüzün en çok yönlü oyunculardan biri” olarak tanımlamıştı.

Yapımda Danny’nin sevgilisi Anata rolünde Lucy Liu rol alıyor. Yapımda Liu, Walt ve Hoffman ile birlikte Kate Katzman, Desmond Eastwood, Tony Hirst, Desmond Edwards ve Clide Delaney gibi isimler bulunuyor.

Old Guy’ın çekimleri yakın zamanda Kuzey İrlanda’da sona erdi. Filmin senaryosu ise The Last Son ile bilinen Greg Johnson imzasını taşıyor.

Vizyon tarihi henüz açıklanmayan Old Guy filmi yaşlı bir kiralık katil olan ve yaptığı işte en iyisi olduğunu düşünen Danny Dolinski (Christoph Waltz) ile genç Wihlborg’un (Cooper Hoffman) uyumsuz ilişkisini konu alıyor.

Old Guy filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla haber için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

John Wick 5 Filmi Lionsgate

Keanu Reeves “John Wick 5” ile İkonik Role Geri Dönüyor: Yeni Film Ön Geliştirme Aşamasında

Nerantzula - Panait Istrati

Panait Istrati’nin Tuna Kıyılarında Geçen Aşk Romanı “Nerantzula” Yeniden Türkçede