in ,

Pierson Fodé, “Superman: Legacy” Filminde Çelik Adam’ı Canlandırabilir

Pierson Fodé, “Superman: Legacy” filminin başrolü olabilir. İddialar, genç oyuncunun yeni Çelik Adam rolünü almış olabileceğini ortaya koyuyor.

Pierson Fodé, "Superman: Legacy" Filminde Başrol Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

Pierson Fodé, James Gunn’ın yöneteceği Superman: Legacy filminde Çelik Adam rolünü üstlenebilir.

Haftalar önce The Hollywood Reporter, James Gunn’ın yeni DCU’yu resmen başlatacak olan bir sonraki filminde başrol için aday gösterilen isimleri detaylandıran bir rapor paylaştı. Henry Cavill’in yerine geçmesi beklenen David Corenswet gibi favori adayların yanı sıra Tom Brittney ve Andrew Richardson gibi isimler de listede yer alıyordu.

Şimdi de, Variety’nin haberine göre, bugüne kadar kimse tarafından bahsedilmeyen bir isim daha bu mücadeleye katıldı. The Man from Toronto (Torontolu Adam) ve The Bold and the Beautiful (Cesur ve Güzel) gibi yapımlarla tanınan Amerikalı model ve aktör Pierson Fodé, seçmelere katılmak için başvuru yapan adaylar arasında yer aldı.

- Reklam -

Warner Bros. Discovery’den henüz bu bilgiyi doğrulayan bir açıklama gelmedi. Ancak kaynaklar, Fodé’nin başvuru videosunda geçmişinin bir bölümünü detaylandırdığını ve Clark Kent gibi bir çiftlikte büyüdüğünü belirtti.

Pierson Fodé, "Superman: Legacy" Filminde Başrol Olabilir

Filmin duyurulmasından bu yana James Gunn, rol için nihai seçimi kendisinin yapacağını ve katılan veya düşünülen oyuncuların isimlerini paylaşmayacağını açıkladı.

Pierson Fodé İyi Bir Superman Olabilir mi?

Haber duyurulduğundan bu yana hayranların sosyal medyada verdiği tepkiye bakılırsa Pierson Fodé’nin kötü bir seçim olmayacağı anlaşılıyor. Corenswet gibi öne çıkan isimler gibi Fodé de Gunn’ın serinin gelecekteki başrol oyuncusu için aradığı yaşa uyuyor.

Pierson Fodé’nin oyunculuk kariyeri 2012 yılında Wrath of God: Confrontation adlı televizyon filminde ve iCarly’nin bir bölümünde rol alarak başladı. Büyük çıkışını ise çok geçmeden 2015 yılında The Bold and the Beautiful dizisine ana karakterlerden biri olan Thomas Forrester olarak katıldığında yaptı.

- Reklam -

Süper kahramanlar dünyasına gelince, Fodé için Superman: Legacy yeni bir şey olmayacak çünkü daha önce The CW’nin Supergirl’ünde rol almıştı. Popüler sabah dizisindeki performansıyla Fodé, 2016 ve 2017’de iki kez Gündüz Kuşağı Emmy Ödülü’ne aday gösterildi. O zamandan beri Dynasty ve Animal Kingdom gibi projelerde de yer aldı.

Pierson Fodé, "Superman: Legacy" Filminde Başrol Olabilir

Superman: Legacy, Çelik Adam için bir başlangıç hikâyesi olmayacak. Yapım, Clark’ın zaten Daily Planet’te muhabir olarak çalışırken ve dünyanın en güçlü kahramanı olarak hayatını dengelemeye çalışırken başlayacak. Henüz konuyla ilgili ayrıntılar paylaşılmadı. Yine de James Gunn, Jimmy Olsen, Krypto gibi karakterlerin ve tabii ki Lois Lane’in filmin bir parçası olacağını doğruladı. Ayrıca Lex Luthor’un da görünmesi bekleniyor. Yani rol verilecek birçok karakter bulunuyor.

Superman: Legacy, 11 Temmuz 2025’te vizyona girecek ve yeni DCU’nun ana film projeleri olan Batman: The Brave and the Bold ve Supergirl: Woman of Tomorrow’u takip edecek.

Pierson Fodé’nin Superman’i oynama ihtimali hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Oyumu Tom Brittney ve Pierson Fodé’ dan yana kullanıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hubble, 'Denizanası Galaksisi'ni Görüntüledi

Hubble Teleskobu, 900 Milyon Işık Yılı Uzaklıktaki ‘Denizanası Galaksisi’nin Dokunaçlarını Yakalamayı Başardı

"Kitapçı" Belgeseli Geliyor

Bağımsız Okurluğun, Yayıncılığın ve Kitapçılığın İnsan Hikâyeleriyle Buluştuğu “Kitapçı” Belgeseli Yolda