in , ,

“Ragnarok”un 3. Sezonundan Resmi Fragman: Netflix’in İskandinav Mitolojisi Dizisi Final Yapıyor

Ragnarok 3. sezon fragmanı yayınlandı. Netflix’in Norveç yapımı İskandinav Mitolojisi dizisi, yeni sezonuyla final yapmaya hazırlanıyor.

Ragnarok 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Ragnarok 3. sezon fragmanı paylaşıldı. Netflix’in popüler Norveç yapımı dizisi, İskandinav mitolojisinin modern bir yorumu olarak ön plana çıkıyor ve yeni sezonuyla birlikte final yapmaya hazırlanıyor.

Ragnarok, küçük kurgusal kasaba Edda’da geçen bir gençlik hikâyesi üzerinden anlatılan modern bir kahramanlık ve mitoloji karışımı. Sosyal açıdan beceriksiz genç Magne, kasabanın en zengin ve etkili ailesi Jutul’un neden olduğu bir dizi sorunla yüzleşir. Bir arkadaşını Jutul ailesinin sebep olduğu bir kaza sonucunda kaybettikten sonra Magne, aileyi karşısına alır ve kasabayı yok edenlere karşı savaşmaya karar verir. Bu süreçte İskandinav tanrılarının ve devlerinin reenkarne edilmiş hâli olarak Magne Thor’un güçlerini kazanırken, kardeşi Laurits ise kurnazlık tanrısı Loki’nin kişiliğine bürünür. Jutul ailesinin ise mitolojik güçlere sahip jotunn, yani element güçlerine sahip doğaüstü varlıklar olduğu ortaya çıkar.

Ragnarok 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı

- Reklam -

İlk sezon boyunca Magne ve Laurits yeni kazandıkları güçleri kabul etmeye çalışırken, Jutul ailesinin lideri Vidar’a karşı dururlar. İkinci sezonda ise Magne’ye Odin, Freyja ve Tyr gibi diğer İskandinav tanrılarına reenkarne olmuş kişiler katılır. Ragnarok’un 3. sezonunda Magne ve arkadaşları, Jutul ailesi ve Laurits ile epik ve dramatik bir iyilik ve kötülük savaşı verecekler. Ayrıca yaklaşık iki yıldır yeni sezonu bekleyen hayranlar, 3. sezonla birlikte dizinin finaline tanıklık edecekler.

Ragnarok, İskandinav mitolojisini çağdaş bir hikâyeye dönüştürerek iklim değişikliği ve çevresel krizlerin dünyamıza nasıl apokaliptik bir son getirebileceğini fantastik unsurları da içine alarak anlatıyor. 3. sezon için yayınlanan resmi fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ragnarok 3. sezon fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Ragnarok’un 3. sezonu da tıpkı ilk iki sezonda olduğu gibi 6 bölümden oluşacak. Bölüm adları ise şu şekilde:

Ragnarok 3. Sezon Bölüm Adları

  • Bölüm 1: “Savaş Bitti”
  • Bölüm 2: “Ölüm Bizi Ayırana Kadar”
  • Bölüm 3: ” İnancımı Kaybediyorum”
  • Bölüm 4: “Kıymetlim”
  • Bölüm 5: “Silahlara Veda”
  • Bölüm 6: “Ragnarok”

Yeni sezon 24 Ağustos 2023 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Ragnarok 3. sezon fragmanını sizler nasıl buldunuz? Nasıl bir final bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni dizi haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Endonezya - Wallace Çizgisi Gizemi

160 Yıllık Gizem Çözüldü: Bilim İnsanları, Endonezya’dan Geçen Görünmez Çizgiye Açıklama Getirdi

Karındeşen Jack Gerçek Kimliği

19. Yüzyılın En Dehşet Verici Seri Katillerinden Karındeşen Jack’in Gerçek Kimliği 135 Sene Sonra Ortaya Çıktı