in ,

Zack Snyder İmzalı “Rebel Moon 2” için İlk Fragman Yayınlandı

“Rebel Moon 2” filmi için ilk fragman paylaşıldı. Zack Snyder, bilimkurgu macerasının devam bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Rebel Moon 2 Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Rebel Moon 2 filminden ilk fragman görücüye çıktı. Sofia Boutella’nın başrolünde yer aldığı Netflix macerası ikinci bölümü için geri sayıma geçti.

İlk bölümü 21 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan Rebel Moon, Zack Snyder’ın uzay operası türündeki yeni bilimkurgu macerası olarak izleyicilerin karşısına çıktı. İlk etapta bir Star Wars projesi olarak tasarlanan ancak sonrasında bağımsız bir kimlik kazanan yapımın ilham kaynakları arasında Akira Kurosawa filmleri de yer alıyor.

Snyder, Netflix için çektiği Army of the Dead’in ardından dijital yayın devindeki sıradaki adımı bir bilimkurgu macerasıyla yaptı. İzleyici ve eleştirmenlerden düşük notlar alan Rebel Moon’un ikinci bölümü ise hikâyeye kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Filmin ilk bölümü A Child of Fire adını taşırken ikinci bölümü The Scargiver olarak adlandırılıyor. Eş zamanlı olarak çekilen iki filmin ardından, yakın gelecekte üçüncü bir yapımın da yolda olduğu aktarılıyor.

Rebel Moon 2 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver’dan yayınlanan ilk fragman, genellikle epik bir fantazi destanı gibi hissettiren ilk filme kıyasla daha çok savaş ağırlıklı bir maceranın yolda olduğunu işaret ediyor. Tanıtımda ekibin Veldt gezegeninde bir araya geldiği ve Titus karakterinin eğitimlerini denetlediği görülüyor. Fragman aynı zamanda birkaç büyük savaş sekansına, Kora ve Gunnar arasında filizlenen bir aşka ve Noble’ın dönüşüne de yer veriyor.

Öte yandan ilk film şu anda inceleme derleme sitesi Rotten Tomatoes’ta %23 puana sahip. Bu, Snyder’ın en zayıf yapımı olarak kabul edilen Sucker Pucnh’ın yalnızca bir puan üzerinde.

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver Fragman

- Reklam -

Filmin oyuncu kadrosunda Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae ve Ray Fisher yer alırken Jimmy karakterini ise Anthony Hopkins seslendiriyor.

Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Sigur?sson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Sky Yang ve Charlotte Maggi ise yapımda yer alan diğer isimler arasında.

Rebel Moon 2 filmi 19 Nisan 2024’te Netflix’te yayına girecek. Öte yandan seri, çizgi roman dünyasında da yeni maceralarla evrenini genişletmeye devam edecek.

Rebel Moon 2 Fragman

Rebel Moon 2 hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Twilight LEGO Seti

LEGO, “Twilight” Temalı Lego Setini Duyurdu

Lee Sun-kyun Hayatını Kaybetti

“Parazit” Filmiyle Tanınan Güney Koreli Aktör Lee Sun-kyun Aracında Ölü Bulundu