in

“Rick and Morty” Dizisi Yeni Seslerine Kavuştu: İşte 7. Sezondan İlk Fragman

Rick and Morty 7. sezonu için ilk fragman yayınlandı. Çılgın ikilinin Justin Roiland sonrası yeni seslendirmenleri de görüntülerle birlikte ortaya çıktı.

Rick and Morty 7. Sezon Fragmanı: İşte Yeni Seslendirmeler
- Reklam -
- Reklam -

Rick and Morty 7. sezon fragmanı paylaşıldı ve yeni sesleri gün yüzüne çıktı. Dizinin ortak yaratıcısı Justin Roiland’ın her iki karakteri de seslendirmediği ilk sezon yayına girmeye hazırlanıyor.

Aralık 2013’te ilk gösterimini yaptığı günden bu yana dünya çapında büyük bir popülerlik kazanan Adult Swim animasyon dizisi, Morty Smith ve bilim insanı dedesi Rick Sanchez’in bir uçan daire ile farklı boyutlara seyahat ederken yaşadıkları maceraları konu alıyor. Şimdiye kadar altı sezon ve toplamda 61 bölüm süren dizinin yaratıcılığını Dan Harmon ile birlikte Justin Roiland üstleniyordu. Roiland sadece yaratıcı değil, aynı zamanda hem Rick hem de Morty’nin seslerine hayat veriyordu.

Fakat Justin Roiland bu yılın başlarında aile içi şiddet suçlamaları nedeniyle kalan tarafından görevden alındı. Görevden alınmakla da kalmadı ve bugüne kadar seslendirdiği tüm sezonlar dahil karakterlerin tekrar seslendirileceği açıklandı.

- Reklam -

Rick and Morty 7. Sezon Fragmanı: İşte Yeni Seslendirmeler

Şimdiye kadar merakla beklenen 7. sezon için herhangi bir ses içermeyen kısa tanıtıcı fragmanlar paylaşılıyordu. Ancak nihayet ikonik karakterlerin yeni seslerini de içeren ilk resmi fragman paylaşıldı.

Görüntüler ikilinin 10 bölümlük sezon boyunca devam edecekleri geniş kapsamlı maceralardan bazılarını gözler önüne seriyor. Bu maceralar arasında Rick ve Morty’nin aksiyon kahramanlarına dönüşmesi, ayık bir insan bulmak için umutsuz bir arayış ve hologramların da dahil olduğu pek çok kargaşa yer alıyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Rick and Morty 7. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yeni paylaşılan fragman dizinin önceki sezonlarıyla aynı görünüm ve tona sahip olsa da, ikilinin önceki sezonlardan farklı olan ses tonları hissediliyor. Roiland’ın seslerine oldukça yakın bir seslendirme yakalanmış olsa da şu an için bu karakterleri seslendiren isim veya isimler henüz açıklanmış değil.

Çizgi dizinin yeni bölümleri 15 Ekim 2023’te yayınlanmaya başlayacak.

Rick ve Morty’nin yeni seslerini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, çizgi dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Umarım Evil Morty’yi görürüz bol bol.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Life on Our Planet: Morgan Freeman Belgeseli | Fragman

Morgan Freeman’ın Anlatıcılığını Üstlendiği “Life on Our Planet” Belgeselinden Fragman Yayınlandı

Kayıp Kütüphaneler - James Raven | Haftanın Kitabı #288

Kayıp Kütüphaneler – James Raven | Haftanın Kitabı #288