in ,

“Testere” Geri Dönüyor: “Saw 11” Filmi Duyuruldu

Saw 11 resmi olarak duyuruldu. Testere serisi, yeni filmi ile korku mirasını onurlandırmaya devam edecek.

Saw 11 - Yeni Testerae Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Saw 11 filmi geliyor. Lionsgate, Testere serisinin yeni macerası için kolları sıvadı. Ünlü korku serisi Saw XI ile devam edecek.

James Wan ve Leigh Whannell ikilisi tarafından yaratılan Saw markası beyaz perde yolculuğuna 2004’te başladı. Zaman içerisinde video oyunları, çizgi romanlar, tema parkı etkinlikleri, oyuncaklar, maskeler derken Saw kapsamlı bir popüler kültür fenomeni hâline geldi.

2021’de Lionsgate TV, Saw spin-off’u Spiral filminin bir televizyon dizisi uyarlaması için görüşmelere başladı. Serinin onuncu filmi ise Eylül 2023’te vizyona girdi. Stüdyo, 13 milyon dolarlık bütçesiyle 107 milyon dolar hasılat elde eden onuncu filmin ardından devam macerası için onayı fazla bekletmeden verdi.

- Reklam -

“Saw 11” Filmi ile “Oyun” Devam Ediyor

Devam filmi, kendine has “Testere” fonunda Romen rakamlarının yer aldığı bir Instagram gönderisi ile duyuruldu. Paylaşımda, “Oyun devam ediyor,” ifadelerine yer verildi.

Aynı paylaşımda, Saw 11 filminin 27 Eylül 2024 tarihinde izleyicilerle buluşacağını da duyuruldu. Böylelikle önceki filmden neredeyse tam bir yıl sonra devam macerasının izleyicilerle buluşacağı ortaya çıkmış oldu.

Saw 11 Ne Zaman Vizyona Girecek

Bu hızlı üretim aslında serinin ilk 7 filminde sık rastlanan bir durumdu. Seri, sonrasında 7 yıllık bir ara vermiş ve 2017’de Jigsaw ile yeniden canlandırılmıştı.

Lionsgate Saw XI filmi hakkında daha fazla detay paylaşmadı.

Onuncu filmde, serinin yıldızı Tobin Bell Jigsaw John Kramer rolüne geri dönmüştü. 81 yaşındaki aktör, serinin birinci ve ikinci bölümleri arasında geçen ve Kramer’ın beyin tümörü tedavisi için atıldığı macerada bir grup tıbbi dolandırıcıya karşı mücadele ediyordu.

- Reklam -

Serinin altıncı ve yedinci filmlerinde yönetmen olarak görev alan, daha önce ise Testere’de kurgucu olarak çalışan Kevin Greutert, onuncu yapımda yeniden yönetmen koltuğuna dönmüştü.

Saw 11 - Yeni Testere Film

Üç hafta önce The Director’s Cut – A DGA Podcast’te olası devam filmi planları hakkında konuşan Greutert, “Bu filmin kaldığı yerden devam eden bir versiyon var ama bunu söylemek için henüz çok erken,” ifadesini kullanıştı.

Yeni filmin yönetmeni ve oyuncu kadrosu gibi detayların yakın gelecekte belli olması bekleniyor.

Saw 11 hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Yeteeeeeeeeer… demek isterdim ama izlemesem bile bitmesini istemediğim bir seri. Garip bir duygu. Her seferinde farklı çlüm şekilleri bayağı iyi oluyor.

  2. Avatar for burjuva33 burjuva33 dedi ki:

    Kimisi güldürürken düşündürür kimisi de öldürürken düşündürür.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Beetle - Spider-Man Kötüsü

“Spider-Man” Çizgi Romanlarının Klasik Kötüsü Beetle, Yeni Tasarımı ile Dönüyor

The Day Before Fntastic Stüdyosu Kapandı

5 Yıldır Geliştirilen “The Day Before”un Çıkışı Fiyaskoyla Sonuçlandı: Tartışmalı Stüdyo Kepenk İndirmek Zorunda Kaldı