in ,

Netflix Dizisi “Sex Education”ın Final Sezonundan Yeni Fragman

Sex Education 4. sezon ile ekranlara veda ediyor. Netflix’in BAFTA ödüllü komedi draması için yeni bir fragman paylaşıldı.

Sex Education 4. Sezon Final Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Sex Education 4. sezon için yeni bir fragman yayınlandı. Asa Butterfield, Emma Mackey ve Ncuti Gatwa final sezonunda son defa bir araya geliyor.

Moordale Lisesi’ndeki karmaşık ilişkileri ekrana taşıyan Netflix imzalı Sex Education dizisi macerasına 2019 yılında başladı. Yaratıcılığını Laurie Nunn’ın üstlendiği dizi kısa zamanda geniş kitlelere ulaşmayı başardı.

Asa Butterfield, sınıf arkadaşları için seks terapistliği yapan Otis Milburn rolüyle maceraya geri dönüyor. Ancak Otis’in deneyimsizliği onu başkalarının hayatlarına fazlaca karıştığı rahatsız bir pozisyona sürüklüyor. Final sezonu Otis’i her zaman dilediği ilişkiye dahil olma fırsatı verse de onun bu durum için tam olarak hazır olmadığını ortaya koyuyor.

- Reklam -

Sex Education 4. Sezon Final Yeni Fragman Netflix

Yıllarca bir araya gelemeyen Otis ve Maeve (Emma Mackey), dizinin neredeyse beş yıl önce yayınlanan ilk sezonundan bu yana senaristlerin işaret ettiği bir çiftti. Ancak yayınlanan yeni fragman, ikilinin bu adım için de zorlu bir maceraya sürükleneceğine dair ipuçları veriyor.

Bununla birlikte Otis ve Maeve final sezonunda karmaşık bir ilişki yaşayan tek çift olmayacak gibi görünüyor.

Şimdilerde Doctor Who dizisinin başrolüyle meşgul olan Ncuti Gatwa’nın canlandırdığı Eric karakteri de kimliğini daha açık bir şekilde ifade edecek yeni tarzıyla hikâyeye dahil oluyor.

Sex Education 4. Sezon Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

İlk fragmanı geçen temmuz ayında yayınlanan dizi final için gün sayıyor. Moordale Lisesi’ni son defa zorlu bir mücadeleye davet eden yapım; lisenin dışındaki karakterleri de es geçmiyor.

- Reklam -

Otis’in annesi ve profesyonel seks terapisti Jean Milburn (Gillian Anderson), 3. sezonda bebek sahibi olmuştu. Bekâr bir anne olarak bebek büyütmenin zorluklarıyla tanışan Jean; finali merakla beklenen karakterler arasında yer alıyor.

Sex Education 3. Sezon

Dizinin 5 yılı bulan macerası final sezonuyla sona erse de, yapımda yer alan yan karakterlere odaklanan yeni spin-off projelerinin de yolda olabileceği gelen haberler arasında. Ancak Netflix cephesinden henüz bu durumu doğrulayan bir açıklama gelmedi.

Sex Education 4. sezon bölümleri 21 Eylül 2023 tarihinde Netflix kütüphanesinde yayına girecek.

Sex Education 4. sezon hakkında düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Veda: Kim Young-ha'nın Yeni Kitabı Türkçede

Kim Young-ha’nın Bilimkurgu ve Distopyaya Selam Durduğu “Veda”sı Türkçede

Yeni Örümcek Türü - Tom Hardy - Venom - Venomius tomhardyi

Yeni Keşfedilen Örümcek Türü Adını Tom Hardy’nin Venom Karakterinden Aldı