in ,

Netflix’in “Sex Education” Dizisinde Final Sezonu Yayına Girdi

Sex Education final sezonu bölümleri ile Netflix’te yayınlandı. Dizinin başrollerinde Asa Butterfield ve Ncuti Gatwa gibi isimler yer alıyor.

Sex Education Final Sezonu Bölümleri Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Sex Education final sezonu bölümleri ile yayında. Netflix’in gençlere yönelik hazırladığı ve başrollerinde Asa Butterfield ve Ncuti Gatwa gibi isimlerin yer aldığı dizisi, 4 buçuk yıllık yolcuğunu sonlandırıyor.

İlk sezonu Ocak 2019’da yayınlanan ve kısa sürede Netflix’in en popüler yapımlarından biri hâline gelen komedi-drama dizisi Sex Education, bir lise öğrencisi olan Otis Milburn’ın cinsel sorunlarla başa çıkmak için cinsel danışmanlık yapmaya başlamasıyla şekilleniyordu. Dizi, Otis’in annesi Jean’in bir cinsel terapist olmasıyla ilişkilendirilen ve lisenin farklı öğrencilerinin cinsel deneyimlerini, ilişkilerini ve sorunlarını ele alarak cinselliğin farklı yönlerini keşfetmesini konu alırken, aynı zamanda ergenlik dönemi sorunlarını ve arkadaşlık ilişkilerini işliyordu.

2020’de Collider’ın en iyi dizi listelerine de girmeyi başaran yapımın 4. ve final sezonundan ilk fragman ise geçen temmuz ayında paylaşıldı.

- Reklam -

Sex Education Final Sezonu Bölümleri Yayında

Sex Education Final Sezonu Bölümleri Ne Anlatıyor?

Moordale Ortaokulu kapılarını kapatmış olsa da Sex Education’ın bugün yayınlanan dördüncü sezonu Maeve ve Otis’e değerli bir ders vermeye hazırlanıyor: Uzun mesafeli ilişkiler zordur. 3. sezonun sonunda Maeve, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki saygın Wallace Üniversitesi’nde eğitimine devam etmek üzere Moordale’den ayrılmaya karar verirken, Otis de en yakın arkadaşı Eric ve annesi Jean ile birlikte sakin İngiliz kırsalında kalmaya devam ediyor.

Öte yandan Maeve ve Otis, final sezonunda da aşklarını sürdürmek için aktif olarak yaratıcı çözümler geliştiriyorlar.

- Reklam -

Sex Education 4. Sezon Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Sex Education Final Sezonu Bölümleri Yayında

Sex Education 4. sezonunda, Otis Millburn (Asa Butterfield), Jean Millburn (Gillian Anderson), Eric Effiong (Ncuti Gatwa) ve Maeve Wiley (Emma Mackey) gibi isimler diziye geri dönüyor. Ayrıca yeni sezon bazı yeni karakteri de tanıtıyor. Kadroya katılan Dan Levy, Thomas Malloy rolüyle hikâyeye yeni bir dinamik getiriyor. Bir başka ilgi çekici ekleme ise Otis’in eğitim kliniğine potansiyel bir rakip olarak ortaya çıkabilecek Sarah “O” Owen (Thaddea Graham) karakteri.

Bununla birlikte Olivia (Simone Ashley), Ola (Patricia Allison), Lily (Tanya Reynolds) ve Emily Sands (Rakhee Thakrar) final sezonunun bir parçası olmayan isimler arasında yer alıyor.

Dizinin final sezonunu izlemeye başladınız mı? Nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasında yaşanan güncel gelişmeler için bizi Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Terminatör Robot Mantar Canlı Deri

İlhamını Terminatör’den Alıyor: Bilim İnsanları Robotlar için Canlı Deri Üretti

Rupert Murdoch, Fox ve News Corp.'un Başkanlığından Ayrıldı

Bir Dönem Kapanıyor: 92 Yaşındaki Rupert Murdoch, Fox ve News Corp.’un Başkanlığından Ayrılıyor