in , ,

Doğaüstü Korku Temalı “Tarot” Filminden İlk Fragman

Tarot filmi için ilk fragman yayınlandı. Kartların içine hapsolmuş kötülüğün serbest kalmasıyla yaşanan dehşet verici olayları konu alan yapım bu yıl izleyicilerle buluşuyor.

Tarot Korku Filmi - Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Tarot filminden ilk fragman paylaşıldı. Avantika, Harriet Slater, Jacob Batalon ve Olwen Fouéré gibi oyuncuları ağırlayan yapım yılın dikkat çekici korku anlatıları arasında yer alıyor.

2024 yılı şimdiden Nosferatu, The First Omen ve Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 gibi birçok korku filmi ile türün hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Sony Pictures imzasıyla izleyicilerle buluşacak doğaüstü temalı korku filmi Tarot da yılın beklenen yapımları arasında. Önceden Horrorscope adıyla geliştirilen yapım, sonrasında isim değiştirerek daha sade bir başlığı tercih etti.

- Reklam -

Tarot Korku Filmi - Fragman 2024

Başrollerini Harriet Slater, Avantika ve Jacob Batalon’un paylaştığı film, Tarot okumalarının kutsal kurallarını ihlal ettikten sonra kendilerini ölüme karşı bir yarışın içinde bulan bir grup üniversite arkadaşına odaklanıyor. Film, Ouija (Ölüm Alfabesi) tadında bir hikâyeyi takip ediyor olsa da hayranlar şimdiden eğlenceli bir korku deneyimi için bekleyişe geçmiş durumda.

Tarot Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Birleşik Krallık doğumlu yazar Nicholas Adams’ın ilk olarak 1992 yılında yayımlanan Horrorscope kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Spenser Cohen ile Anna Halberg ikilisi üstleniyor.

Filmde Harriet Slater, Avantika ve Jacob Batalon’un yanı sıra Adain Bradley, Humberly González, Olwen Fouéré, Wolfgang Novogratz ve Larsen Thompson gibi isimler rol alıyor.

Leslie Morgenstein, Elysa Koplovitz Dutton ve Scott Glassgold’un yapımcı olarak görev aldığı projede Andrew Pfeffer, Scott Strauss, Anna Halberg ve Spenser Cohan da yönetici yapımcı olarak kendilerine yer buluyor.

- Reklam -

Tarot Korku Film - Fragman

Yeni Maymunlar Cehennemi filmi Kingdom of the Planet of the Apes ve Amy Wniehouse’un hayatını anlatan Back to Black ile aynı dönemde vizyona girecek yapım, kendisini zorlu bir gişe rekabetinin ortasında bulacak.

Tarot’un vizyona girmesinin ardından, sezonun diğer korku filmleri arasında The Strangers: Chapter 1 yer alacak. Onu yönetmen Ishana Night Shyamalan’ın The Watchers’ı ve A Quiet Place: Day One gibi filmler takip edecek.

Tarot filmi 10 Mayıs 2024 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Tarot filmi hakkında ilk izlenimleriniz ne yönde? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Filipinler Ateş Mumyaları

Filipinler Dağlarının Zirvelerinde Bulunan Yüzlerce Yıllık ‘Ateş Mumyaları’ Yok Olma Riskiyle Karşı Karşıya

Mario Levi 66 Yaşında Hayatını Kaybetti

Yazar Mario Levi 66 Yaşında Hayatını Kaybetti