in , ,

“Star Wars” Dizisi “The Bad Batch” 3. Sezon için Fragman Yayınlandı

The Bad Batch 3. sezon fragmanı paylaşıldı. Star Wars dünyasında geçen animasyon dizisi, ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

The Bad Batch 3. Sezon Fragman - Star Wars
- Reklam -
- Reklam -

The Bad Batch 3. sezon fragmanı yayınlandı. Disney Plus imzalı Star Wars çizgi dizisi final sezonu ile macerasını noktalıyor.

Lucasfilm, 2012’de The Walt Disney Company’ye satıldıktan sonra Star Wars evreni yapımları da yeni bir yola girdi. 2019’da yayına başlayan dijital akış servisi Disney Plus ise Yıldız Savaşları’nın dizi ve animasyonları için özel bir dönemi başlattı. Platform çıkış dizisi olarak The Mandalorian’ı seçerken Andor’dan Ahsoka’ya birçok farklı Yıldız Savaşları yapımı dijital için geliştirilmeye başlandı.

Macerasına 2021’de başlayan The Bad Batch’in yaratıcılığını ise Dave Filoni ile Jennifer Corbett (NCIS) üstleniyor. Klon Savaşları’ndan hemen sonrasını konu alan yapım, bazı seçkin klonların bir araya gelmesiyle oluşan Clone Force 99’ın çıktıkları maceraları takip ediyor.

- Reklam -

2. sezonu Mart 2023’te izleyicilerle buluşan animasyon dizisi için final sezonu bekleyişi ise yakında sona eriyor. Animasyon dizisindeki tüm klonlar Dee Bradley Baker tarafından seslendirilirken Omega karakteri ise Michelle Ang’e emanet ediliyor.

The Bad Batch 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Bad Batch 3. Sezon için yayınlanan fragman, Clone Force 99’ın tehlikelerle dolu final sezonuna yakın bir bakış sunuyor. Yaklaşık 2 dakikalık tanıtım, izleyicilere son sezona dair dikkat çekici ipuçları sunmaktan geri durmuyor.

Çizgi dizinin 2. sezon finali, kardeşlerini ve Omega’yı kurtarmak için kendini feda eden Tech’in ölümünün ardından bir araya gelen ekibin son macerasını takip etmişti.

The Bad Batch 3. Sezon Fragman - Star Wars - Disney Plus

- Reklam -

Yapımın seslendirme kadrosunda Dee Bradley Baker ve Michelle Ang’e Ming-Na Wen, Rhea Perlman, Stephen Stanton, Ben Diskin, Gwendoline Yeo, Liam O’Brien ve Sam Riegel gibi isimler eşlik ediyor.

The Bad Batch 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

The Bad Batch 3. Sezon bölümleri 21 Şubat 2024 tarihinde Disney Plus üzerinden yayına girecek. Haftalık olarak izleyicilerle buluşacak yapımın final sezonu ise toplamda 30’ar dakikalık 15 bölümden oluşacak. Yapım 1 Mayıs 2024 tarihinde final yaparak izleyicilere veda edecek.

The Bad Batch 3. Sezon Fragman - Star Wars - Yıldız Savaşları

The Bad Batch 3. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Demirciler ve Simyacılar - Mircea Eliade | Haftanın Kitabı #305

Demirciler ve Simyacılar – Mircea Eliade | Haftanın Kitabı #305

Ripley Dizisi Fragman

“Fleabag”in Yıldızı Andrew Scott’ın Başrolünde Yer Aldığı “Ripley” Dizisinden İlk Fragman