in , ,

Jason Statham’lı “John Wick” Olarak Anılan “The Beekeeper” Filminden İlk Fragman

The Beekeeper filmi için ilk fragman paylaşıldı. Başrolünde Jason Statham’ın yer aldığı aksiyon yapımı, David Ayer imzasını taşıyor.

The Beekeeper Fragman - Jason Statham
- Reklam -
- Reklam -

The Beekeeper filminden ilk fragman görücüye çıktı. Aksiyon ve gerilim türlerindeki yapım, Jason Statham’ın intikam hikâyesini takip ediyor.

Keanu Reeves’in John Wick serisinin ardından yapımcılar intikam temalı aksiyon/gerilim yapımları ile pastadan pay kapma yarışına devam ediyor.

The Beekeepers (Arıcılar) adlı güçlü bir örgütün eski üyesi olan Jason Statham’ın karakteirne odaklanan yapım, şirket içinden hükümete kadar uzanan yolsuzlukların izini sürüyor.

- Reklam -

End of Watch, Suicide Squad ve Sabotage filmleriyle tanınan David Ayer’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı film; yoğun çatışma sahneleri, yakın dövüşler, araba kovalamaları ve tuhaf şiddet sahneleri ile ön plana çıkıyor.

The Beekeeper - Jason Statham

Yapımda Statham’a eşlik eden isimler arasında Jeremy Irons ve Emmy Raver-Lampman da yer alıyor.

Thee Beekeper Filmi Konusu

Yakın zamanda vizyona giren Expend4bles ile yine bir aksiyon yapımında boy gösteren Jason Statham, şimdi yeni bir organizasyona katılmak için gün sayıyor.

Metro-Goldwyn-Mayer Studios tarafından geliştirilen The Beeker filmi, bir kimlik avı dolandırıcılığının arkasındaki şirkete karşı intikam arayışında olan bir karakterin hikâyesini konu alıyor. Arıcılar olarak bilinen güçlü ve gizli örgüte karşı mücadele eden Mr Clay’ı (Statham) takip eden film, “kovanı” kontrol altında tutmak için işlenecek cinayetler etrafında gelişiyor.

Mr Clay, kanlı intikamın peşine düşmeden önce yaşlı bir kadının kovanlarına bakmak ve evinin etrafındaki araziyi işlemek için yardımcı olan gerçek bir arıcı görevinde. Ancak yaşlı kadının bir kimlik avı dolandırıcılığına kurban giderek her şeyini kaybetmesi intiharla sonuçlanınca Mr Clay harekete geçmek zorunda kalacak. İşlerin düşük profilli bir dolandırıcılıkla sınırlı kalmadığı ortaya çıkınca ise macera karmakarışık bir hâl alacak.

- Reklam -

The Beekeeper Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Statham’ın karşısında The Cello’da rol alan Oscar ödüllü Jeremy Irons yer alıyor. İkiliye The Umbrella Academy’den Emmy Raver-Lampman ve Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver ve Phylicia Rashad gibi güçlü bir yardımcı oyuncu grubu eşlik ediyor.

The Beekeeper filmi 12 Ocak 2024 tarihinde vizyona girecek.

The Beekeeper 2024 Fragman - Jason Statham

The Beekeeper hakkında sizin görüşleriniz neler? Beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da yazabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    -Bir film çekelim.
    -Kim oynasın ?
    -Jason.
    -Peki, filmin konusu ne olsun ?
    -Abi önüne geleni dövsün.
    -Okey süper fikir daha önce hiç yapılmadı.

  2. Avatar for periyodiknesriyat periyodiknesriyat dedi ki:

    John Wick’i izlememe sebebimizin hikaye olmadığını ne zaman anlayacak yapımcılar? Hikaye ilk filmden sonra anlamını kaybetti zaten. Benim izleme sebebim estetik dövüş koreografisi ve Keanu reisin odunsu duruşu.

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Marvels Film Suresi

“The Marvels”, Marvel Sinematik Evreni’nin En Kısa Filmi Olacak

Kuzey Avrupa Cenazeleri Yamyamlık Ritüeli

15.000 Yıl Önce Kuzey Avrupa’da Cenaze Geleneği Olarak Yamyamlık Ritüeli Yapıldığı Ortaya Çıktı