in ,

“The Walking Dead”in Yaratıcısı, “Transformers” ve “G.I. Joe” Evrenlerini Birleştiren Yeni Bir Çizgi Roman Yazdı

Void Rivals geliyor. Robert Kirkman, Transformers ve G.I. Joe evrenlerini bir araya getirecek yeni bir çizgi roman ile okurların karşısına çıkıyor.

Void Rivals: Robert Kirkman'dan Yeni Çizgi Roman Serisi
- Reklam -
- Reklam -

Void Rivals çizgi romanı okurlarla buluşmaya hazırlanıyor. The Walking Dead ile adını tüm dünyaya duyuran Robert Kirkman, şimdi de Transformers ve G.I. Joe evrenlerini bir araya getirecek özel bir seri üzerinde çalışıyor.

Image Comics etiketini taşıyacak Void Rivals‘ın ilk sayısı kendi dilinde raflardaki yerini almaya başladı. The Walking Dead evreninin yaratıcısı Robert Kirkman uzun süredir yeni bir proje üzerinde çalıştığının sinyallerini veriyordu. Ünlü yazar en sonunda gizli projesini takipçilerine duyurdu: Enargon evreninde geçen macera iki büyük gücü karşı karşıya getirecek.

Void Rivals: Robert Kirkman'dan Yeni Çizgi Roman Serisi

- Reklam -

Yeni seri için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Kirkman, Enargon evreni altında Transformers ve G.I. Joe ekibini bir araya getirmekten mutlu olduğunu aktarıyor:

“Bu evreni Skybound ile yeni okurlara sunmaktan dolayı büyük bir onur duyuyorum. Bu karakterleri kendimi bildim bileli severim ve Hasbro’nun ortaya koyduğu zengin gösteriye yeni şeyler katmaktan mutluyum. Yeni bir Void Rivals ortaya çıkarmak inanılmaz bir tecrübe. Transformers ve G.I. Joe’da şimdiye kadar yapılanlara bakarsanız bu geniş evrenlerin bir araya gelebilecek muhteşem hikâyelerini görebilirsiniz. Böylelikle iki evrenin de özüne sadık kalarak hayran tecrübesini bir adım daha öteye götürebiliriz. Gelecek yıllarda bu potansiyeli keşfetmek için sabırsızlanıyorum.”

Void Rivals İç Sayfalar

Robert Kirkman’dan Void Rivals Açıklaması: “Çizgi Film ve 80’lerin Aksiyon Filmlerinden Alınmış Gibi Hissettirmesini İstedim”

Daha sonrasında Void Rivals serisinin fikrinin nereden geldiğine ışık tutan yazar, farklı tarzları kendi tecrübesine dayanarak birleştirmek istediğini söylüyor:

“Beklenmedik ve yeni bir şey ortaya koymak istedim. Sanırım bu kitabı yapmak da yeni karakterler, yeni konseptler, yeni bir dünya ile son zamanlarda çalıştığım Firepower, Oblivion Song ve Die, Die, Die eserlerine benziyor. Fakat bir çizgi roman hayranı olarak bir çizgi romanı okumak ve 16. Sayfaya gelince bir anda Transformers ile karşılaşmak sanırım çok havalı olurdu diye düşündüm. Bu fikri daha sonrasında Hasbro’ya götürdüm ve onlar da heyecanlandılar. Bütün bunların gerçek olduğunu görmek heyecan verici.”

- Reklam -

Void Rivals Transformers G.I. Joe

Void Rivals’ın ilk sayısı beklenenden daha fazlasını vermeyi vaat ediyor. Sadece Transformers ve G.I. Joe kahramanlarını bir araya getirmenin yanı sıra Enargon isimli evrende geçecek yeni maceralar da okurlarla buluşacak. Transformers serisi bünyesinde uzun süredir eser üreten Daniel Warren Johnson’un da aylık yeni bir çizgi roman serisi üzerinde çalıştığı netleşti. Diğer taraftan özel G.I. Joe ekibinin yeni üyeleri Duke ve Cobra Commander’a odaklanan seriler de Skybound adı altında solo çizgi romanlarına kavuşacak.

Void Rivals Kapakları

Eserde Kirkman’a çizerlik koltuğunda Oblivion serisi ile ismini geniş kitlelere duyuran Lorenzo De Felici eşlik ediyor.

Siz yeni Void Rivals serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve yeni çizgi roman haberleri için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: IGN, Gaming Radar

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ilkaysf ilkaysf dedi ki:

    Çizimleri şahane olmuş. Hikayesini de ayrıca merak ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Silo 2. Sezon Onayı Aldı

Hugh Howey’nin Bilimkurgu Üçlemesinden Uyarlanan “Silo” Dizisi 2. Sezon Onayını Aldı

Yazarların Gizli Hayatı - Guillaume Musso

Çağdaş Fransız Yazarlarından Guillaume Musso İmzalı “Yazarların Gizli Hayatı” Türkçe Raflarında