in , , ,

Popüler Fantastik Manga Serisi “Witch Hat Atelier” Anime Oluyor: İşte İlk Fragman

Witch Hat Atelier animesi için ilk fragman yayınlandı. Crunchyroll imzalı manga uyarlaması, büyünün sıradanlaştığı bir dünyada cadı olmak isteyen küçük bir kızın hikâyesini anlatıyor.

Witch Hat Atelier Anime Uyarlama Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Witch Hat Atelier anime uyarlamasından ilk fragman paylaşıldı. Prömiyerini Crunchyroll platformunda yapacak çizgi dizi, 2016’da yayımlanmaya başlayan manga serisinden ekrana taşınıyor.

Orijinal adı Tongari Bōshi no Atorie olan Witch Hat Atelier, Japon mangaka Kamome Shirahama tarafından yaratıldı. Temmuz 2016 tarihinden beri Morning Two’da okurların karşısına çıkan seri; cadı olma hayalleri kuran Coco adlı genç bir kızı merkezine alıyor.

Fantastik kurgunun birçok unsurundan beslenen Witch Hat Atelier mangası çok yakında anime formatında izleyicilerin karşısına çıkacak. Seri Türkiye’de Cadı Şapkası Atölyesi ismiyle yayımlanıyor.

- Reklam -

Witch Hat Atelier Anime - Crunchyroll

Witch Hat Atelier Konusu Hakkında Detaylar

Manganın resmi özetine göre Witch Hat Atalier’ın konusu şu sözlerle açıklanıyor:

“Herkesin büyü ve ejderhalar gibi harikaları sıradan kabul ettiği bir dünyada, Coco’nun basit bir hayali var: Bir cadı olmak. Ancak herkes büyünün doğuştan geldiğini, sonradan edinilemediğini bilir ve Coco büyü yeteneğiyle doğmamıştır. Büyüsüz hayatı kabullenen Coco, cadı olma hayalinden vazgeçmek üzereyken gizemli gezgin büyücü Qifrey ile tanışır. Qifrey’in daha önce hiç görmediği bir şekilde büyü yaptığını gizlice gördükten sonra, Coco, herkesin bildiği gerçeklerin doğru olmayabileceğini ve büyülü hayalinin düşündüğü kadar uzak olmayabileceğini keşfeder…”

Yaratıcılığını Star Wars: Visions ve Marvel Snap’te sanat ve animasyon departmanlarında çalışmış Shirahama Kamome’nin üstlendiği anime uyarlamasının müzikleri Yulia Kitamura imzasını taşıyacak. Kitamura son olarak 2022 tarihli video oyunu Elden Ring’deki çalışmalarıyla adından söz ettirmişti.

Witch Hat Atelier Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Bug Films’in yapımcılığını üstlendiği Witch Hat Atelier animesi 2025 yılı içerisinde Crunchyroll üzerinden yayına başlayacak. Ancak şimdilik resmî prömiyer günü belirlenmiş değil.

5,5 milyondan fazla okura ulaştığı bilinen Witch Hat Atelier mangası, 2020’de En İyi Manga dalında Harvey Ödülü’nü kazanmıştı. Ayrıca yapıt, 2020’de uluslararası kategoride Eisner Ödülü’nü de kucaklamıştı. 2019 yılında ise Witch Hat Atelier Kitchen adlı bir spin-off serisi okurlarla buluşmaya başladı.

Witch Hat Atelier Anime Uyarlama Fragmanı

İlginizi çekebilir: En İyi Vampir Animeleri

Yeni anime uyarlaması hakkındaki ilk izlenimlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Çok iyi haber çok sevindim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Outer Range 3. Sezon İptal

Prime Video’nun Neo-Western Dizisi “Outer Range” 2. Sezonun Ardından İptal Edildi

Batman Ninja vs. Yakuza League Fragmanı Yayınlandı

“Batman Ninja”nın Devam Filmi “Batman Ninja vs. Yakuza League”den İlk Fragman