in ,

Marvel’ın “Wonder Man” Setinde Trajik Kaza: Çalışanlardan Biri Hayatını Kaybetti

Wonder Man dizi setinde yaşanan kazada bir çalışan hayatını kaybetti. Marvel’ın Yahya Abdul-Mateen II’lu yapımında çekimler başlamadan durdu.

Wonder Man Dizi Setinde Trajik Kaza 1 Ölü
- Reklam -
- Reklam -

Marvel’ın Wonder Man dizisinin setinde bir ekip çalışanı trajik bir kaza sonucu hayatını kaybetti.

Olay, daha önce senarist ve oyuncu grevleri nedeniyle gecikmeler yaşayan ve hatta iptal edildiği iddia edilen dizisinin yapım aşamasında meydana geldi. Çekimler henüz başlamamış olsa da talihsiz kaza meydana geldiğinde setlerde hazırlıklar devam ediyordu.

Deadline’ın haberine göre hayatını kaybeden kişi setlerden birinin inşaatında çalışıyordu. Önemli bir yükseklikten düşen çalışan bu sabah erken saatlerde can verdi.

- Reklam -

Marvel Studios olayı kabul etti ve aileye başsağlığı dileyen bir açıklama yayınlayarak devam eden soruşturmaya tam destek verdi.

“Düşüncelerimiz ve en derin taziyelerimiz ailesi ve dostlarıyla birlikte olup, bu kazanın koşullarına ilişkin soruşturmayı sonuna kadar destekliyoruz.”

Wonder Man Dizi Seti 1 Ölü

Başrolde yer alan Yahya Abdul-Mateen II’nun yanı sıra Ben Kingsley’in Trevor Slattery rolüyle geri döneceği Marvel’s Wonder Man, kısa süre önce prömiyeri yapılan Echo dizisine benzer şekilde Marvel Spotlight adlı alt markası altında yer alıyor.

Marvel’ın Yeni Dizisi “Wonder Man” Ne Anlatıyor?

Eski bir film yıldızından süper kahramana dönüşen Simon Williams’ı merkezine alan Marvel’s Wonder Man, Marvel Sinematik Evreni’ne katılmaya hazırlanıyor. Kısa süre önce vizyona giren eski DC Sinematik Evreni’nin son filmi Aquaman and the Lost Kingdom’da Black Manta rolünü canlandıran Yahya Abdul-Mateen II baş karakteri üstlenirken, Ben Kingsley de Trevor Slattery rolüyle geri dönüyor. Ed Harris ise Neal Saroyan karakterine hayat verecek. Yapımcı Stephen Broussard, daha önce yaptığı bir açıklamada dizinin çizgi roman ile benzer bir doğrultuda hayat bulacağını söylemişti.

- Reklam -

Şu an için dizinin konu ve detayları gizli tutuluyor. Ancak yine de Wonder Man’in 10 bölümden oluşması bekleniyor. Bu da onu tipik Disney+ ve Marvel dizilerinden ayırıyor. Diğer bir yapımcı olan Andrew Guest’in komedi geçmişi de mizah dolu bir deneyim vaat ediyor.

Wonder Man Dizisi İptal Edilmiş Olabilir

Dizinin başlangıçta 2023 veya 2024’te yayınlanması planlanıyordu. Ancak gecikmeler prömiyer tarihi konusunda belirsizlik yarattı. Şu an için çekim öncesi hazırlıkların yapıldığı ve yaşanan ölümlü kaza yüzünden kısa süreli olarak durdurulduğu belirtiliyor. Bu nedenle ne zaman çıkacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

Wonder Man dizisinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tom Holland - Romeo ve Juliet Tiyatro Oyunu

Marvel’dan West End Tiyatrosu’na… Tom Holland, “Romeo ve Juliet” Oyununda Başrolü Canlandıracak

Ratched 2. Sezon İptal Kararı

“Guguk Kuşu” Filminin Öncesini Anlatan “Ratched” Dizisi 4 Yıllık Bekleyişin Ardından İptal Edildi