in ,

Gizem ve Gerilim Dizisi “Yellowjackets”in 3. Sezonu 2025’e Kadar Yayınlanmayacak

Yellowjackets 3. sezon bekleyenlere kötü haber. Showtime’ın gizem dizisi 2025 yılına dek ekranlara dönmeyecek.

Yellowjackets 3. Sezon Yayın Tarihi 2025
- Reklam -
- Reklam -

Yellowjackets 3. sezon yayın tarihi hakkında yeni bir gelişme paylaşıldı. Showtime’ın popüler gizem ve korku dizisi 2024 yılını es geçme kararı aldı.

Dexter, Shameless, Homeland, Penny Dreadful ve Californication gibi popüler dizileri ekranlara taşıyan Showtime kanalının son gözdelerinden birisi de Yellowjackets. IMDb’de 7,8/10 puan ortalamasına sahip olan dizi, Rotten Tomatoes eleştirmenlerinden ise %97 puan ortalamasını yakalamış durumda.

Macerasına 2021 senesinde başlayan Yellowjackets, Kanada ormanlarında meydana gelen bir uçak kazasından kurtulmayı başaran bir grup liseli gencin gizemli hayatta kalma öyküsünü konu alıyor.

- Reklam -

Yapım 2. sezonunda oyuncu kadrosuna The Lord of the Rings serisindeki Frodo Baggins rolüyle hafızalarda yer edinen Elijah Wood’u da katarken 2. sezon finali 26 Mayıs 2023’te izleyicilerle buluşmuştu.

Yellowjackets 3. Sezon Çıkış Tarihi 2025

Hayranlar ise gözünü 2024’te yayınlanabilecek Yellowjackets 3. sezon bölümlerine dikmişti. Ancak geçen yaz yaşanan senarist ve oyuncu grevleri, birçok prodüksiyonda olduğu gibi Showtime dizisinde de çeşitli gecikmelere neden oldu.

Yellowjackets 3. Sezon Yayın Tarihi 2025’i İşaret Ediyor

Deadline’ın haberine göre beğenilen Yellowjackets dizisinin 3. sezonu 2025 yılına dek izleyicilerle buluşmayacak.

Narcos: Mexico ve Dispatches from Elsewhere ile adından söz ettiren Ashley Lyle ve Bart Nickerson ikilisi tarafından yaratılan yapım, korku ve vahşet unsurlarını travma ve gizemlerle birleştirerek izleyiciyi diken üstünde tutmasıyla öne çıkmıştı.

1996 ve günümüz olmak üzere iki farklı zaman çizgisinde geçen dizi bugüne dek yayınlanan 20 bölümüyle toplam 10 Emmy adaylığı almayı bildi.

- Reklam -

Yellowjackets 3. Sezon Yayın Tarihi

Yapımın 2. sezonun sonunda pek çok karakterin hikâyesi tamamlanırken yeni hikâyeler de filizlenmeye başladı. Dolayısıyla hayranlar dizinin kaldığı noktadan macerasına devam etmesini bekleyebilirler.

Yapımın oyuncu kadrosunda Melanie Lynskey, Christina Ricci, Sophie Nélisse, Tawny Cypress, Jasmin Savoy Brown, Ella Purnell ve Steven Krueger gibi isimler yer alıyor.

Bununla birlikte 2. sezon ve 3. sezon arasında köprü görevi görecek özel bir bonus bölümün de yayınlanacağı belirtilmişti. Ancak bu konu hakkında henüz bir tarih açıklaması yapılmadı.

Yapımın ilk sezonu Türkiye’de Netflix üzerinden yayınlanıyor.

Yellowjackets 3. sezon hakkında heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten bizleri takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for starmaster starmaster dedi ki:

    Hiç gereği yoktu kral direk 2030 da başla

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Konya Sarayini Yakınları Yeni Yeraltı Şehri

Konya’da Roma Döneminden Kalma Sarayini Yeraltı Şehrine Tünellerle Bağlı Yeni Bir Yeraltı Şehri Gün Yüzüne Çıkarıldı

Until Dawn Film Uyarlamasi

Ünlü Korku Oyunu “Until Dawn” Film Oluyor