in , ,

Yeni “Ahsoka” Fragmanı Hayden Christensen’ın Anakin Skywalker’ını Geri Getiriyor

Yeni Ahsoka fragmanı, hayranların uzun süredir beklediği bir geri dönüşü doğruluyor: Hayden Christensen, Anakin Skywalker olarak ekrana dönüyor.

Yeni Ahsoka Fragamanı Anakin Skywalker'ı Geri Getiriyor
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Ahsoka fragmanı, Hayden Christensen’ın Anakin Skywalker olarak dönüşünü gösteriyor.

Anakin Skywalker, Klon Savaşları sırasında çırağı olan Ahsoka Tano ile özdeşleşmişti. Ancak Ahsoka, Jedi Düzeni’nden ve Skywalker’dan Yıldız Savaşları: Bölüm III – Sith’in İntikamı’ndaki olaylar öncesinde yolunu ayırmıştı. Daha sonra Asiler’in önemli kahramanlarından biri olmuş ve Darth Vader olarak bilinen karanlık taraftaki Anakin Skywalker ile acı dolu bir buluşma yaşamıştı.

Şimdi ise orijinal üçlemin olaylarından sonra geçen kendi canlı aksiyon dizisiyle geri dönüyor. Bu dizide Anakin’in varlığı da kesin olarak hissedilecek.

- Reklam -

Yeni "Ahsoka" Fragmanı Hayden Christensen'ın Anakin Skywalker'ını Geri Getiriyor

Diziyle ilgili ilk olarak ABC kanalında paylaşılan tanıtım, Star Wars hayranları için büyük bir sürpriz oldu. Fragman, geçmişteki sahnelerde Anakin Skywalker’ı canlandıran Hayden Christensen’ın yanı sıra “Öcünü almak için intikam yemini ediyorum,” sözleriyle de dikkat çekiyor. Anakin, Ahsoka’ya droidlerle değil daha büyük tehlikelerle yüzleşeceğini söylüyor ve ona korkmaması gerektiğini vurguluyor. Bu diyalog, muhtemelen Klon Savaşları döneminde geçen bir anıyı yansıtıyor. Fragman ayrıca John Williams’ın ikonik müziği “Anakin’s Betrayal”ı da içeriyor.

“Güç” başlığıyla yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Yeni Ahsoka Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Bu yeni tanıtım fragmanı, genç Ahsoka’nın Klon Savaşları sırasında Anakin’in öğrencisi olduğu döneme dair bir flashback’i işaret ediyor gibi görünüyor. Ancak hayranlar, orijinal üçlemin olaylarından sonra Anakin ve Ahsoka’nın yollarını nasıl kesiştirebileceğini de merakla bekliyorlar. Ahsoka’nın umudu, Darth Vader olarak geçirdiği karanlık dönemden sonra Anakin’in ruhunu bulacağı yönünde. Bu beklenmedik buluşma, Malachor adlı Sith dünyasında yaşanmış bir trajediyi hatırlatıyor.

Yeni Ahsoka Fragmanında Anakin Skywalker Var

Geçen yıl yayınlanan Obi-Wan Kenobi dizisi sonrası Yıldız Savaşları hayranları bir kez daha Anakin Skywalker’ın dönüşüne tanıklık edecek. Toplamda 8 bölümden oluşması planlanan yeni dizi, 23 Ağustos 2023 tarihinde Disney Plus’ta başlayacak. Bölümler haftalık olarak yayınlanacak.

Yeni Star Wars dizisinin son fragmanını sizler nasıl buldunuz? Diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stephen King The Last Voyage of.the Demeter Yorum

Stephen King ve Guillermo del Toro’dan Yeni “Dracula” Filmi “The Last Voyage of The Demeter”e Övgü

BluTV ve GAİN Abonelik Ücretlerine Zam Yaptı

Yerli Dijital Platformlar BluTV ve GAİN’den Abonelik Ücretlerine Zam Geldi: İşte Yüzde 100’ü Aşan Yeni Rakamlar