in ,

Game of Thrones Şimdi de Animasyon Dizisi Oluyor: HBO Max Siparişi Verdi!

Game of Thrones şimdi de animasyon dizisi ile geliyor. HBO Max, Westeros maceralarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor.

Game of Thrones Animasyon Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

HBO kanalı Westeros rüzgârlarını ardına almayı sürdürüyor. Game of Thrones için şimdi de animasyon dizisi projesi geliştiriyor. Yapım, kanalın dijital platformu HBO Max için hazırlanacak.

Daha önce yeni Game of Thrones yan dizilerinin yolda olduğunu belirtmiştik. Şimdiye dek üç dizinin adı geçmiş, birisi ise pilot bölümün ardından iptal edilmişti. Şu an için iki spin-off geliştirme aşamasında. Bunlardan ilki ve halihazırda prodüksiyon aşamasında olan House of the Dragon. Dizi, Targaryen hanesinin geçmişini konu alacak ve Taht Oyunları’ndan çok daha öncesini konu edinecek. İkinci ve henüz birkaç gün önce açıklanan yapım ise “Tales of Dunk and Egg” adını taşıyacak. Bu dizi de A Knight of the Seven Kingdoms” (Yedi Krallığın Şövalyesi) başlığı altında 2015 yılında toplanan George R.R. Martin üçlemesindeki öyküleri konu edinecek.

Kanal bu iki dizinin yanına şimdi bir de animasyon projesi ekledi. The Hollywood Reporter’a göre Game of Thrones temalı animasyon dizisi HBO Max için erken geliştirilme aşamasında. HBO’nun Emmy ödüllü amiral gemisine benzer tonda olacak yetişkin odaklı proje için şu anda yazarlarla görüşmeler devam ediyor. Haberde şimdilik herhangi bir kişiyle herhangi bir imzanın atılmadığı ve animasyon dizisi projesinin hiçbir zaman meyve veremeyebileceği de belirtiyor. Benzeri bir durum daha önce başrolünde Oscarlı oyuncu Naomi Watts’ın olduğu dizi projesinin pilot bölümü hazırlanmış ama HBO kanalından onay çıkmayınca iptal edilmişti.

- Reklam -

Game of Thrones Animasyon Dizisi Büyük Bir Stratejinin Parçası

Game of Throes House of the Dragon

Haber sitesi, aldığı kaynakları doğrulamak için HBO Max temsilcileri ile konuşmak istediler ama herhangi bir dönüş alamadılar. Söz konusu yetkililer, Harry Potter dizisi haberi çıktığında ise böyle bir planın olmadığı konusunda hızlıca açıklama yapmışlardı.

- Reklam -

Animasyon dizisi, yazar George R.R. Martin’in fantastik dünyasını genişletmek için için daha büyük bir stratejinin parçası olarak karşımıza çıkıyor. HBO’nun Game of Thrones finali sonrası kaybettiği aboneler göz önüne alındığında ve yeni dijital servis HBO Max’in de atılımlar yapmasıyla Buz ve Ateşin Şarkısı dünyasına daha fazla maruz kalacağımız bir gerçek.

Peki ya siz bu dünyayı anlatan bir animasyon dizisi fikrine ne dersiniz? Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kaan_Usengul Kaan_Usengul dedi ki:

    Suyunu çıkarana kadar devam edecekler galiba.

  2. Avatar for keltmuzoso keltmuzoso dedi ki:

    Yani final sezonu öyle büyük hayal kırıklığı oldu ki minicik bile heyecanlanamıyorum artık :woozy_face:.

  3. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:

    Gayet güzel bir haber. Evren geniş bir evren.Diziye ya da animasyona konu olacak çok şey çıkabilir. Gereksiz, neden çıkıyor, son sezondan sonra ve suyunu çıkarttılar gibi ifadeler saçmalıktan öte değildir.

  4. Avatar for Soultake Soultake dedi ki:

    Her gün yeni bir Game of Thrones dizisi onay alıyor ama hiçbirinden doğru düzgün haber alamadık ne hikmetse.

  5. Avatar for keltmuzoso keltmuzoso dedi ki:

    Kişinin kendi düşüncesine uymayan bir ifadeye yekten saçmalık demesini asla anlayamıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

Raya and the Last Dragon fragmanı

Raya and The Last Dragon Fragmanı: Disney’den Yeni Animasyon Macerası Yaklaşıyor

Sandman Dizisi Oyuncu Kadrosu

Sandman Dizisi Oyuncu Kadrosu Resmen Açıklandı