in ,

Shingeki no Kyojin’in Final Bölümleri Yayınlanmaya Başladı

Shingeki no Kyojin final sezonu için kalan bölümler yayınlanmaya başladı. Attack on Titan 4. sezon 2. kısım ile macerasına son veriyor.

Shingeki no Kyojin Final Sezonu
- Reklam -
- Reklam -

Shingeki no Kyojin final sezonu 2. kısım bölümleri yayınlanmaya başladı. Attack on Titan 4. sezon kalan bölümleri ile tamamlanıyor.

Final sezonunun son yarısı Crunchyroll, Funimation ve Hulu’da gösterime girdi. Crunchyroll, diziyi dünya çapında 200’den fazla ülkeye sekiz dilde altyazılı olarak yayınlıyor. Funimation’ın eş zamanlı yayını Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Birleşik Krallık, İrlanda, Meksika, Brezilya, Kolombiya, Peru, Şili, Avustralya ve Yeni Zelanda’da sunulacak. Ancak ülkemiz için resmi bir açıklama yok.

Serinin büyük finaliyle ilgili beklentiler, Hajime Isayama’nın orijinal mangasının 2021’in başlarında sona ermesinden bu yana büyüyerek devam ediyor. Her ne kadar manganın finali karışık tepkiler alsa da anime serisinin yapımında yer alan şirketler, pazarlama anlamında kendilerini geri çekmediler. Animeyle ilgili yayınlanan son fragman da oldukça duygusal bir yaklaşım sergileyerek, dizinin başlangıcından bu yana Eren Jaeger, Mikasa Ackerman ve Armin Arlert’in çıktığı yolculuğa göz atmamızı sağlamıştı. Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Shingeki no Kyojin Final Sezonu Fragmanı | İZLE

YouTube video

Mangası 2009 yılında Japonya’nın en iyi manga dergisi Weekly Shonen Jump tarafından reddedilince Bessatsu Shōnen Magazin’de yayımlanmaya başladı. Hajime Isayama’nın kasvetli destanı dünya çapında 100 milyonun üzerinde tirajla tüm zamanların en başarılı manga serilerinden biri haline geldi. Ancak her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi mangası da tamamlandı ve 2021 yılında 139. sayısı ile final yaptı.

2013 yılında başlayan anime uyarlaması ise kısa sürede sadece Japonya’da değil tüm dünyada ilgi çekmeyi başaran bir yapım haline geldi. Dizinin 2. sezonu 2017 yılında, 3. sezonu 2018 yılında yayınlandı. Final sezonunun ilk kısmı ise Aralık 2020 ile Mart 2021 yılları arasında yayına girdi. Şimdi ise nihayet kalan bölümler yayınlanmaya başladı.

- Reklam -

10 Ocak 2022 itibarıyla başlayan ve 4. sezonun 17. bölümü olarak karşımıza çıkan “Judgment”, macerayı bıraktığı yerden devam ettiriyor. Ardından 17 Ocak’ta “Sneak Attack” ve 24 Ocak’ta ise “Two Brothers” bölümleri geliyor. Şu an için final sezonunun kaç bölüm olacağı resmi yollardan açıklanmamış olsa da, 12 bölüm olacağı tahmin ediliyor.

Attack on Titan’ın final bölümlerinden sizlerin beklentileri neler? Sizce adına yaraşır görkemli bir son yapabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

19 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for aysenurutnu aysenurutnu dedi ki:

    adına yaraşır görkemli, böyle bayağı müthiş ve mangayı okumayanların bekleyişine değen afili bir son yapacak bence ^-^

  2. Avatar for Expelliarmus Expelliarmus dedi ki:

    Benim fazla beklentim yok şahsen. Ve mangayı okuyanlar biliyor ki 12 bölüm yeterli değil. Modaya uyup final kısmı için film yapacaklar büyük ihtimal.

  3. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    Umarım mangadan daha etkili ve güzel bir final izleriz.

  4. Avatar for efeemiro efeemiro dedi ki:

    Bu korkunç finali bekleyenlere hayal kırıklıklarını atlatmada başarılar dilerim.

  5. Avatar for aysenurutnu aysenurutnu dedi ki:

    manganın sonu serinin gidişatına göre gerçekten hayal kırıklığıydı. Ama başlangıcından beri takip ettiğim bir seri olduğu için animesi beklentiye neden olmuyor değil şimdi :))

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

14 cevap daha var.

Pedro Almodóvar ilk ingilizce film Cate Blanchett

Pedro Almodóvar’ın İlk İngilizce Yapımında Başrol Cate Blanchett: “Temizlikçi Kadınlar İçin El Kitabı” Film Oluyor

Tardigratlar Uzay Yolculuğu

Dünyanın En Dayanıklı Canlısı Tardigratlar Komşu Yıldız Sistemlerine Gönderilecek