in

Batman: Hush Yeniden Raflarda!

JBC Yayıncılık, Kara Şövalye’nin en ünlü maceralarından birini tekrar dilimize kazandırdı.

Batman: Hush Animasyon Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Batman’in Ölümcül Şaka, İlk Yıl ve Kara Şövalye Dönüyor gibi efsanevi maceralarını birbirinden kaliteli baskılar ve takdire şayan çevirilerle bizlerle buluşturan JBC Yayıncılık, şimdi de ülkemizde daha önce yayınlanmış, ama baskısı bir süredir bulunmayan, en az onlar kadar ünlü bir başka serüvenini tekrar okurlarının beğenisine sunuyor – Batman: Hush!

Eisner Ödüllü çizgi roman efsanesi Jeph Loeb (Superman: Dört Mevsim, Batman: Long Halloween) tarafından yazılıp, Jim Lee (X-Men) tarafından çizilen bu macerada Batman’in Hush isimli düşmanının ilk kez ortaya çıkışına şahit olacağız. Sadece bununla da kalmayacak ve Kara Şövalye’nin pek çok düşmanı ile dostunu da yine bu sayfalar arasında göreceğiz.

Batman: Hush dilimize daha önce Arkabahçe Yayıncılık tarafından Batman: Şşşş! adıyla üç fasikül hâlinde çevrilmişti. JBC baskısıysa tüm sayıları tek bir ciltte toplayan, özel bir edisyon olarak çıkıyor karşımıza.

- Reklam -

Cildin arka kapak yazısı ve tanıtım metni şu şekilde:

batman-hush-jbcGotham bir suç salgınının etkisi altında kaldı ve bütün düşmanları Batman’in hayatını mutlak kaosa sürüklemek için ortaya çıktılar. Ama pek farkında olmadıkları şeyse, kendilerinin, hain Hush’ın Bruce Wayne’den intikam alabilmek için oynadığı ayrıntılı oyundaki piyonlar oldukları.

- Reklam -

Kırılma noktasının ötesine kadar zorlanan Batman, geç olmadan bu gizemli suç dehasının gerçek kimliğini keşfedebilmek için, dünyanın en iyi dedektifinin yeteneklerinden çok daha fazlasını kullanmak zorunda kalacak.

320 sayfalık bu devasa cildin çevirisi İlke Keskin‘e, editörlüğüyse Aslı Dağlı‘ya ait. Yani yine işlerinin kalitesinden emin olduğumuz iki isim var karşımızda! Batman: Hush‘ın raflardaki yerini alma tarihiyse 14 Kasım.

Cildin ön okumasına buradan ulaşabilirsiniz. Batman’in gelmiş geçmiş en iyi modern maceralarından biri sayılan bu çizgi romanı kaçırmayın deriz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sandman 1 İnceleme

Sandman – Prelüdler ve Noktürnler: Rüyalar ve Kâbuslar Arasındaki Harikalar Diyarı

tanrinin cocuklari ust

Efsanevi Bilimkurgu Eseri “Serçe”nin Devamı 13 Sene Sonra Çevrildi: “Tanrının Çocukları”