in

Fantastic Four: Life Story Çizgi Romanı Fantastik Dörtlü’nün Köken Hikâyesine Geri Dönecek

Çizgi roman dünyasının en eski ve en köklü kahramanlarından Fantastik Dörtlü’nün ortaya çıkış macerası, Fantastic Four: Life Story ile yeniden anlatılacak.

Fantastic Four: Life Story çizgi roman
- Reklam -
- Reklam -

Son zamanlarda yeniden beyaz perdeye uyarlanması düşünülen Fantastik Dörtlü ekibi 60. Yıl dönümünü kutluyor. Bu özel günde yayınlanacak olan Fantastic Four: Life Story mini serisi beş sayfalık ön izlemesini yayınladı. Uzun yıllar boyunca yeni maceralarını okuduğumuz ekip bu sefer bildiğimiz bir hikayeyle karşımıza çıkacak. Serinin ilk sayısında Reed Richards, Sue Storm, Johnny Storm ve Ben Grimm’in hayatlarını değiştirecek uzay macerasına çıkışını okuyacağız. Fakat serinin yazarı Mark Russel bu sefer birkaç değişiklik olabileceğinin sinyalini verdi. Seri boyunca, daha önce bir çok Fantastic Four işinden tanığımız Sean Izaakse’nin çizimlerini, Star Wars: Darth Maul serisinden tanıdığımız Nolan Woodard’ın renklendirmesini ve Joe Caramagna’nın ise balonlamasını görme şansını yakalayacağız.

Eserin yayınlanan ilk beş sayfasında grubu yeniden orijinal kostümleriyle görmenin heyecanını yaşıyoruz. Daha sonrasında kendileri için özel olarak tasarlanmış uzay aracına bindiklerinde ise, soğuk savaş yıllarındaki uzay yarışını bir kez daha fark ediyoruz. Yaşayacakları kozmik kazaya hızla yaklaşırken Reed Richards endişelenmemelerini söyleyerek, grubu sakinleştirmeye çalışıyor.

Fantastic Four: Life Story Toplam 6 Sayıdan Oluşacak

Fantastic Four: Life Story Fantastik Dörtlü

- Reklam -

2019 yılında yayınlanan Spider-Man: Life Story ile yeni bir perde açan Marvel Comics, Peter Parker’ın yaşamında kritik öneme sahip anları yeniden hatırlatmıştı. Clone serisindeki ünlü Venom sahnesinden 1962 yılında henüz 15 yaşında güçlerini yeniden keşfeden Örümcek Adam’a kadar eski heyecanları yeniden hissetmemizi sağlamıştı. Bu projenin devamı olarak görülen Fantastic Four: Life Story, 6 sayı boyunca ekibin yayın hayatı boyunca karşılaştığı en önemli anları yeniden anlatacak.

Marvel Comics’in eski karakterleri yeni bakış açıları ve kişiliklerle yenilemesine alışkınız. Fakat eski hikayelerin yeniden anlatılması pek sık karşılaştığımız bir durum değil. Dolayısıyla bu yeni hamle sıkı Fantastic Four okuyucuları için oldukça heyecan verici bir gelişme. Karizmatik Mr. Fantastic, bedeni sert ama ruhu yumuşak The Thing, hazırcevap Human Torch ve ekibin belki de en aklıselim karakteri Invisible Woman ile nostalji tadında bir macera yaşayacağız gibi görünüyor. Çizgi romanın 19 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanması planlanıyor.

- Reklam -

Siz bu yeni seri hakkında neler düşünüyorsunuz? Marvel’ın eski hikâyeleri yeniden anlatması hakkında fikirleriniz neler? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sweet Tooth inceleme

Sweet Tooth Fragmanı: Netflix’in DC Comics Uyarlaması Dizisi Yolda

DisneyMustPay Disney

DisneyMustPay: Yazarlar ve Disney Arasında Telif Savaşı