in

Fantastic Four: Reckoning War Alpha ile İlk Savaş Geri Dönüyor

Marvel, Fantastik Dörtlü’nün yeni macerası Fantastic Four: Reckoning War Alpha çizgi romanını bir fragman eşliğinde duyurdu. Multiverse’ün en büyük savaşına hazırlanın.

Fantastic Four: Reckoning War Alpha #1
- Reklam -
- Reklam -

Fantastic Four: Reckoning War Alpha ile Marvel Comics evreni 2022 yılını çoklu evrenlerin en büyük savaşıyla açacak. Fantastik Dörtlü bu muhteşem savaşı sadece Dünya’nın tanıdık isimleriyle değil aynı zamanda The Watcher ve Eternity gibi kozmik karakterler ile birlikte verecek.

Yeni yılda Marvel çizgi romanlarının kaderini etkileyecek yeni bir kaos doğuyor. The Amazing Spider-Man, She Hulk ve The Mighty Avengers gibi efsanevi çizgi roman yazarı Dan Slott, Fantastik Dörtlü ekibini evrenin en kritik anında yeniden ele alacak. Marvel’ın en bilinen ekibinin bu hikâyesi bin yıllar önce evreni baştan başa değiştiren İlk Savaş’ın kalıntılarını yeniden uyandıracak. Böylece sadece süper kahramanlar değil aynı zamanda kozmik güçler de dengeyi yeniden kurmak için maceraya dâhil olacak. Fantastic Four: Reckoning War Alpha #1 çizgi romanının çizerliğini ise daha önce Slott ile birlikte Fantastic Four sayılarında çalışan Carlos Pacheco yapacak.

Fantastic Four: Reckoning War Alpha #1 Fragmanı | İZLE

YouTube video

- Reklam -

Dan Slott çizgi roman için yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sekiz yaşımdayken özellikle bir Marvel çizgi romanı beni çok etkilemişti. O kitabı okuduktan sonra ‘eğer bu olsaydı, sonrasında da bu olay yaşansaydı tüm evren büyük bir tehlikeye düşerdi’ diye düşünüp durdum. O zaman okuduğum olay yeniden yaşansaydı gerçekliğin her yüzü büyük bir tehlike içinde kalırdı. Sekiz yaşımdan beri bekliyorum ve aslında kimse benim düşündüğüm konuyu ele almadı. Açıkçası bundan dolayı mutluyum. Çünkü The Reckoning War sekiz yaşımdaki benin sorduğu soruya cevap vermemi sağlayacak: Ya bu adamlar yeniden kendilerini gösterirse ne olacak? Kaos ve çılgınlık… Bu benim Star Wars’um.”

Fantastic Dörtlü’nün Yeni Macerası Şubat Ayında Raflarda

Fantastic Four: Reckoning War Alpha #1

Marvel tarafından çizgi roman için yapılan özet ise şu şekilde:

- Reklam -

“Kree’lerden, Skrull’lardan ya da Shi’ar Medeniyetinden önce, Galactus’un varoluşundan önce, Asgard’ın doğumundan önce, İlk Savaş vardı. Çoklu evrenlerde gerçekleşen en büyük yıkımdı. Bugün, savaş yeniden alevleniyor. Bugün hesaplaşma günüdür. Gerçeklik ve zamanın ötesindeki güçler arasında duran tek şey ise dünyanın kahramanları, Fantastik Dörtlü ve Mr.  Fanstastic’in aklı. Serinin başrolünde FF, She-Hulk, Jack of Hearts, the Unseen, Silver Surfer ve Marvel evreninde geriye kalan her kim varsa o olacak.”

Ayrıca Marvel resmi sitesinde serinin varyant kapalarından ikisi ve ilk sayfaları metinler olmadan okuyucularla paylaşıldı. Multiverse içindeki bu muhteşem macera 2 Şubat 2022 tarihinde okuyucularıyla buluşacak. Eserin Türkçeye çevrilip çevrilmeyeceği ise henüz belirsiz. Eternals ve Avengers savaşı ile yeni bir çizgi roman macerası daha böylece bu yıl içerisinde raflarda olacak.

Siz Marvel evreninin en eski savaşı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Marvel, Comic Book

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Eğer, cgi vs. efektleri çok ayrıntılı işlenip bir de senaryosu bu çizgi romana sadık kalınarak uyarlanırsa, muazzam bir filmi bile yapılabilir gibi :slight_smile: Çünkü, konusu muazzam bir olay.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Evliya Çelebi Seyahatnâmesi Günümüz Türkçesiyle Raflarda

Evliya Çelebi Seyahatnâmesi Günümüz Türkçesiyle Yeniden Raflarda

2022 Yılında Okuma Listenizde Olması Gereken Kitaplar

2022 Yılında Okuma Listenizde Olması Gereken Kitaplar