in

Rick and Morty Çizgi Roman Serisinin 7. ve 8. Sayıları Çıktı

4. sezonunu özlemle beklediğimiz Rick and Morty’nin 7. ve 8. sayıları Marmara Çizgi etiketiyle okuyucularla buluştu.

rick and morty 7 8 ust
- Reklam -
- Reklam -

Son yılların en iyi kara mizah ve absürt komedi içeriklerinden biri olan Rick and Morty, bu absürt dünyasına rağmen her şeyi yüzümüze sert sert söylemesiyle gönlümüzde farklı bir yer kazandı. Animasyon türünün en iyi örneklerinden biri olan seri, dördüncü sezonu için hâlâ bizi bekletirken Marmara Çizgi de bu yarı kaçık dünyanın çizgi romanlarını bizim için Türkçeleştirmeyi ihmal etmiyor!

Zac Gorman tarafından yazılan çizgi roman serisinin yedinci ve sekizinci sayıları da yine önceki sayılarda olduğu gibi Tulgan Köksal tarafından Türkçeleştirildi. Editörlüğünü Cenk Könül’ün yaptığı çizgi seri bir süredir raflarda ve internet üzerinden satış yapan platformlarda yer alıyor.
Rick and Morty, çizgi roman maceralarıyla karşınızda!

Bir sürü evren. Bir sürü gizem. Bir sürü macera. Bir sürü Rick. Ve tabii ki bir sürü Morty.

- Reklam -

Sen sus, Jerry!

rick and morty 7 rick and morty 8

- Reklam -

Dizinin yeni bölümlerinin hasretiyle tutuşurken özleminizi bir parça olsun geçiştirebilecek bu çizgi romanları alıp okumanızı tavsiye ediyoruz…

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for IrethOronar IrethOronar dedi ki:

    Dört gözle 4.sezonu bekliyorum.Ve ayrıca senoryonun ayık kafa ile yazılamayacağını düşündüğüm çizgi-dizidir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

uyuyan guzeller ust

Owen ve Stephen King’in Uyuyan Güzeller Romanı Dizi Oluyor

netflix witcher ust

The Witcher Dizisinin Gösterim Tarihi Belli Oldu