in ,

Michelle Yeoh ve Ke Huy’u Bir Araya Getiren Çin Mitolojisi ve Kung Fu Dizisi “American Born Chinese”ten Fragman

American Born Chinese fragmanı paylaşıldı. Disney Plus’ta yayınlanacak yeni dizi, Everything Everywhere All at Once’ın yıldızlarını tekrar buluşturuyor.

American Born Chinese Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

American Born Chinese fragmanı yayınlandı. Disney Plus’ın Kung Fu temalı dizisi, Gene Luen Yang’ın çizgi romanından uyarlanıyor.

The Daniels imzalı Everything Everywhere All at Once 7 dalda Oscar kazandıktan sonra filmin başrollerinden Michelle Yeoh ve Ke Huy; kültür endüstrisinin gözde isimleri arasında yer almaya başladı. İkilinin sıradaki projelerinde Disney Plus’ın yeni dizisiyle birlikte bir kez daha beraber performans göstermeye hazırlanıyor.

American Born Chinese dizisi, Çinli sanatçı Gene Luen Yang’ın 2006 yılında yayımlanan Eisner ödüllü grafik romanından ekrana taşınıyor.

- Reklam -

Diziden yayınlanan ilk fragman lisedeki akranlarına uyum sağlamaya çalışırken ailesinin mirasını onurlandırmaya çalışan Çin asıllı bir Amerikalı genç olan Jin Wang hikâyesini gözler önüne seriyor.

Liu adlı yeni bir Çinli öğrenciye okulu tanıtmakla görevlendirilen Jin, zaman içerisinde durumun görünenden çok daha farklı olduğunu anlayacak. Liu bilinen hayatın ötesinden, Dünya dışı bir varlık. Jin’in boyutları atlayarak mitolojik Çin tanrılarıyla karşı karşıya geleceği bir macerada yol göstericisi olacak.

American Born Chinese Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Disney Plus’ın genç yetişkin kataloğunda yer alacak yapım, fantastik kurgu ile yetişkinliğe adım atma hikâyelerini bir araya getiriyor. Kung Fu sporunu kendisine fon alan hikâye, aksiyon dozuyla da dikkat çekmeyi başarıyor.

Dizide Michelle Yeoh ve Ke Huy’a ek olarak Wet Season’dan Yeo Yann Yann, Mortal Kombat’tan Chin Han, Just Add Magic’ten Sydney Taylor ve Reminiscence’tan Daniel Wu da rol alacak.

American Born Chinese Fragmanı Disney

- Reklam -

Bununla birlikte Everything Everywhere All at Once’tan Stephanie Hsu ve James Hong da kadrodaki yerini alacak. Ayrıca Ronny Chieng (M3GAN), Jimmy O. Yang (Silicon Valley), Leonard Wu (Marco Polo) ve Poppy Liu (Hacks) oyuncu kadrosundaki isimlerden bazıları.

Dizinin yönetmenliğini Marvel filmi Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’in başındaki isim Destin Daniel Cretton üstleniyor.

American Born Chinese Fragmani

American Born Chinese dizisi 24 Mayıs 2023 tarihinde Disney Plus üzerinden izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

American Born Chinese dizisi hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Bizi Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

RoboCop Dizisi Amazon

90’ların Kült Bilimkurgu Serisi “RoboCop” Dizi Oluyor

Yeni Stargate Filmi

Amazon, Bilimkurgu Klasiği “Stargate” Evreninde Geçen Yeni Bir Film Hazırlıyor