in

Arrow Evreni’nden Crisis on Infinite Earths Öncesi ‘Marvel Usulü’ Güvenlik Önlemi

Arrowverse’ün bir sonraki büyük çaplı etkinliği Crisis on Infinite Earths yaklaşırken CW kanalı sızıntılara karşı geniş çaplı önlem alıyor.

Arrowverse ust
- Reklam -
- Reklam -

DC’nin sürekli üvey evlat muamelesi gören CW’nun Arrow Evreni giderek genişliyor. Her yıl yeni bir diziyi arasına katarak büyüyen evren son olarak Batwoman’ı da bünyesine almıştı. Bütün bu dizileri kapsayan Arrow Evreni, ortak bölümleri olan Crisis on Infinite Earths için gün sayıyor. Televizyon için hazırlanan bu kadar büyük yapım kendi sorunlarını da ve bu sorunlar için üretilen çözümleri de beraberinde getiriyor haliyle.

Dizilerin ortak bölümlerinin yayınlanmasına daha iki aydan fazla zaman var. Ancak şimdiden birçok spoiler (sürpriz bozan) ortalıklarda dolaşıyor.

Sürpriz bozan sayılabilecek bilgiler arasında şunlar var:
Brandon Routh’un hem Ray Palmer’ı hem de Superman’i canlandıracağı, Flash’ın babası ve Jay Garrick’i canlandıran ünlü oyuncu John Wesley Shipp’in bu ortak bölümlerde gözükeceğini biliyoruz. Ayrıca Jon Cryer (Lex Luthor), Tyler Hoechlin (Superman) ve LaMonica Garrett (The Anti-Monitor ve Monitor) gibi oyuncular da Arrowverse’e geri dönecek gibi gözüküyor.

- Reklam -

CW Kanalı’ndan Geniş Çaplı Önlem

Arrowverse cw

İşte bu gibi oyuncu kararlarını ve senaryodan daha çok sızıntıyı önlemek için CW kanalı geniş bir önlem almış gibi gözüküyor. Arrowverse’ü başlatan adam ve Arrow’un bizzat kendisi Stephen Amell’in Twitter hesabından Crisis on Infinite Earth’ün beş bölümünün senaryolarını paylaştı. Görsellerde bütün senaryoların Stephen Amell’in ismine özel su damgalı olduğunu ve uzunca bir “spoiler uyarısı” notuyla başladığını görüyoruz. CW’nun böyle büyük bir yapım için aldığı önlemi aşırı haklı bulmakla beraber bize biraz da Marvel’dan esinlenilmiş gibi geliyor.

- Reklam -

İlk Bölüm 3 Aralık’ta

Toplamda beş bölümden oluşacak ve 3 Aralık 2019’da başlayıp 2 Ocak 2020’de bitecek olan ortak bölümler için hayranların heyecanı gitgide artıyor. Özellikle CW’nun daha önceki ortak bölümlerin hiçbirine bu kadar büyük sızıntı önlemleri almaması insanları daha da meraklandırıyor. Bildiğiniz gibi Crisis on Infinite Earths çizgi romanlarında; Lex Luthor, Green Arrow, The Flash ve Supergirl gibi ana karakterler ölüyor. CW’nun da bu kadar büyük güvenlik önlemleri alması acaba önemli karakterlerin seriye veda mı edeceği sorusunu akıllara getiriyor. En yakın cevaplar için ise ilk bölüm olan 3 Aralık’ı beklememiz gerekecek gibi gözüküyor.

Crisis on Infinite Earths Arrowverse

CW’nun sızıntılara karşı aldığı bu önlemler hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Crisis on Infinite Earths bölümleri için heyecanlanıyor musunuz?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Arrowverse Dizi Evreninde Batman Rolü İçin Sürpriz İsim

* Supernatural Final Sezonundan Fragman Geldi: Bir Devir Kapanıyor

Kaynak: Screen Rant

M. Halit Koçak

1994’te Erzurum’un soğuk bir kış gününde doğan, beyaz saçlarını ailesinden genetik yoluyla alan biri. Daha geçen seneye kadar dünyayı kurtarabileceğini sanan Çevre Mühendisi. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Denize ve denize yazılan bütün şiir, öykü ve hikayelere aşıktır. Bağımsız ve amatör olan bütün yapımlar onun için tutkudur. Onu her yerde ‘’Tavşan’’ diye bulabilirsiniz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Seinfeld

Netflix Yeni “Friends”ini Buldu: Seinfeld Geliyor!

E-kitap

E-Kitap Okuyucunun Atası: 17. Yüzyılın Taşınabilir Kütüphanesi