in

Dan Fogler, Francis Ford Coppola’yı Canlandıracak: The Godfather’ı Anlatan Dizi Yolda

Dan Fogler, The Godfather üçlemesinin yapım sürecine odaklanan The Offer dizisinde Francis Ford Coppola’yı oynayacak.

dan fogler francis ford capolla the offer
- Reklam -
- Reklam -

Kült sinema üçlemesi The Godfather’ın perde arkasını konu alacak The Offer dizisinde kadro netleşiyor. Baba serisinin yapım aşamasına odaklanacak Paramount+ dizisinde başroller belli oluyor. Dan Fogler, üçlemenin yönetmeni Francis Ford Coppola’ya hayat verecek.

İtalyan yazar Mario Puzo’nun kitaplarından uyarlanan Baba, ilk defa 1972 yılında izleyici ile buluşmuştu. Corleone Ailesi’nin yükselişini konu alan yapım bünyesinde Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Robert De Niro gibi oyuncular yer almıştı. Serinin ilk filmi 6,5 milyon dolarlık bütçesine rağmen dünya çapında 245 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı. Seri toplamda 9 dalda Oscar Akademi Ödülü’ne layık görülmüştü.

the godfather 4 Francis Ford Coppola

- Reklam -

İşte bu efsane film serisinin yapım sürecini işleyecek yeni bir dizi geliştiriliyor. The Offer (Teklif) adıyla çekilecek dizide roller dağıtılmaya başlandı. Yönetmen Capolla’yı Fantastic Beasts, The Walking Dead, Fanboys ve Balls of Fury ile tanıdığımız Dan Fogler canlandıracak.

Dan Fogler, The Godfather’ı Anlatacak “The Offer” Dizisinde Başrolde Yer Alacak: Oyuncu Kadrosu Netleşiyor

Paramount+ ekranlarına gelecek dizi, toplamda 10 bölüm sürecek. Dizi, seriyi hayata geçiren Oscarlı yapımcı Albert S. Ruddy’nin yapım sürecindeki deneyimlerinden faydalanacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Dan Fogler’a Giovanni Ribisi (Boiler Room, Avatar, Flight of the Phoenix) ve Colin Hanks (King Kong, Orange County, Untraceable) de eşlik edecek. Albert S. Ruddy’yi Whiplash’ten tanıdığımız Miles Teller, Joe Colombo’yu Giovanni Ribisi, Barry Lapidus’u Colin Hanks ve Robert Evans’ı Matthew Goode oynayacak.

dan fogler the offer

The Offer dizisinin senaryosu Michael Tolkin tarafından kaleme alınacak. Yapımın yönetmenlerinden birisi ise Rocketman ve Eddie the Eagle’ı yöneten Dexter Fletcher olacak.

- Reklam -

Yapım ekibinde ise Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Michael Tolkin, Nikki Toscano, Dexter Fletcher ve Miles Teller yer alıyor.

The Offer dizisinin şimdilik net bir yayın tarihi bulunmuyor. Ancak yapımın 2022 yılı içerisinde izleyici ile buluşması bekleniyor.

Öte yandan bu ikonik yapım hakkında son zamanlarda bir de Francis and the Godfather adlı belgesel çalışması yapıldığını hatırlatalım.

Siz bu rol dağılımını ve teknik ekibi nasıl buldunuz? The Offer dizisi ilginizi çekti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

cengiz aytmatov bütün eserleri ketebe

Cengiz Aytmatov Bütün Eserleri ile Ketebe Yayınları’nda: Dev Külliyat Türkçede İlk Defa Tamamlanıyor

Gossip Girl fragman

Gossip Girl Fragmanı: Sevilen Dizi HBO Max ile Geri Dönüyor